fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Caravana BookLand revine la Ramnicu Valcea, in fata Parcului Mircea cel Batran

La Râmnicu Vâlcea ai de unde să citești! Pentru că BookLand, caravana cărții, poposește aici pentru al doilea an consecutiv! BookLand îşi instalează tabăra marţi, 6 august, lângă Parcul Mircea cel Bătrân, pentru un rendez-vous intelectual prietenos și deloc scorțos. Te aşteptăm până duminică, 18 august, cu o avalanșă de cărți, tombole și surprize. Și, așa cum te-ai obișnuit, evenimentele artistice și culturale pe care ți le-am pregătit îți vor umple timpul în cel mai plăcut mod!

“Pentru municipiul Râmnicu Vâlcea este o mare bucurie să găzduiască acest eveniment, cu atât mai mult cu cât Caravana BookLand coboară în stradă, între cetăteni, interacţionând cu oamenii şi nu oriunde, ci chiar lângă Parcul Mircea cel Bătrân Acest eveniment este o reconfirmare a statutului oraşului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit şi vom sprijini întotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales pe cele care aduc cartea şi cultura în mijlocul oamenilor”, a declarat domnul Gigi Ion Matei, primar interimar al Municipiului Râmnicu Vâlcea.

bookland_caravana_cartii

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice provoaca la dezbateri

Next Article

"Soseaua Catelu 42", de Alina Nedelea (Editura Allfa)

Related Posts
Bookfest 2022
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2022

În perioada 1-5 iunie, Editura Litera este prezentă la Târgul de Carte Bookfest și suntem mai nerăbdători ca…

Total
0
Share