fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Caravana EUB, in premiera la Teologie

Afis-Fac„E o onoare şi o mare bucurie să întâmpinăm şi să găzduim în facultatea noastră Caravana Cărţii Ştiinţifice a Editurii Universităţii din Bucureşti. Până acum nu s-a mai organizat un asemenea eveniment. Nimeni nu a venit cu un stand de carte în mijlocul profesorilor şi studenţilor noştri”, ne-a mărturisit prof. dr. Ştefan Buchiu, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”.

În cea de a doua săptămână a Postului Paştelui, Caravana EUB poposeşte în holul instituţiei de învăţământ superior din strada Sfânta Ecaterina, nr. 2-4, sector 4, în zilele de miercuri (12 martie 2014) şi joi (13 martie 2013), începând cu orele 09:00.

Timp de două zile, cadrele didactice, studenţii, publicul larg pot lua contact direct cu ultimele titluri apărute la EUB, lucrări ştiinţifice, studii şi cercetări din domeniile teologie, istorie, filosofie, limbi străine.

Alexandru Calmâcu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere la carti + CADOU pachetul de carti "Lecturi de primavara"

Next Article

Moartea pulsând (recenzie la cartea "Mâine în bătălie să te gândești la mine", de Javier Marias)

Related Posts

Total
0
Share