fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Caravana GAUDEAMUS, din nou la drum

afis craiova 2013Radio România continuă seria evenimentelor organizate sub semnul dublei aniversări din acest an – 85 de ani de la prima sa transmisiune şi 20 de ani de la ianugurarea Programului LECTURA/ Târgurile GAUDEAMUS – cu două noi etape ale Caravanei GAUDEAMUS.

Caravana GAUDEAMUS 2013 îşi continuă călătoria în Ardeal şi Banat şi îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi la o întâlnire cu cele mai recente apariţii editoriale, evenimente şi îndrăgite personalităţi culturale, astfel: Cluj-Napoca (ediţia a XIV-a, 17 – 21 aprilie, Piaţa Unirii) şi Timişoara (ediţia a IX-a, 15 – 19 mai, Piaţa Victoriei). Iubitorii de carte din oraşele gazdă vor avea astfel ocazia de a regăsi aceeaşi familiară, dar întotdeauna proaspătă şi primitoare atmosferă a Târgurilor GAUDEAMUS, pe care cunoscătorii o apreciază de aproape 20 de ani.

Înscrierea expozanţilor pentru cele două evenimente va avea loc în perioada 18 – 29 martie a.c., la sediul Radio România.
Caravana GAUDEAMUS face parte dintr-un proiect de anvergură naţională, iniţiat în anul 1994 de Radio România – Programul LECTURA – şi are ca principal obiectiv susţinerea pieţelor editorială şi educaţională din ţara noastră. Evenimentele din cadrul Caravanei sunt organizate de Radio România, prin echipa Gaudeamus şi posturile Radio România din oraşele gazdă.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

„Paris, Mon Amour” si „Cocoselul neascultator”, pe scenele ploiestene

Next Article

"Societatile cultural-artistice romanesti din Voivodina (1945-1962)"

Related Posts

Total
0
Share