fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cartea anului 2013 in Marea Britanie: “Oceanul de la capătul aleii”, de Neil Gaiman

oceanul-de-la-capatul-aleiiVolumul “Oceanul de la capătul aleii/ The Ocean at the End of the Lane“, de Neil Gaiman, a fost desemnat “Cartea Anului 2013/ Book of the Year 2013” în Marea Britanie.

“Book of the Year” este o distincţie devenită tradiţională în Marea Britanie, fiind acordată în urma voturilor cititorilor, care sunt exprimate prin intermediul internetului, informează theguardian.com citat de Mediafax.

Volumul lui Neil Gaiman a fost ales “Cartea Anului 2013” în urma votului publicului, dintr-o listă scurtă de câştigători ai celor 10 categorii de la premiile Specsavers National Book.

În această competiţie Neil Gaiman s-a luptat cu alţi scriitori importanţi, precum Kate Atkinson şi David Walliams.

Sursa articol: Romania Libera

Detalii despre carte:

Oceanul de la capatul aleii incepe cu o sinucidere. Coincidenta sau nu, acest fapt declanseaza revenirea la viata a unei fiinte dintr-o alta lume, o intruchipare a raului, care pune stapanire pe familia pustiului de sapte ani. In ajutorul familiei intervin cele trei locatare de la ferma Hempstock. Cea mai in varsta spune ca isi aminteste de Big Bang, cea mai tanara pretinde ca iazul de la capatul aleii este un ocean. Si toate vorbesc cea dintai limba, limba creat,ei, in care orice spui devine real.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=591b131a6″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Neil Gaiman ne spune, cu acelasi har de povestitor cu care ne-a obisnuit, o poveste despre fantasmele copilariei, despre realitatea paralela a copilariei, despre adultii care nu sunt adulti decat pe dinafara, despre eternitatea copilariei.
Un roman pe care toti fanii autorului britanic l-au asteptat timp de opt ani.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cafeneaua bookuria (13.01.2014)

Next Article

Noua aparitie in Colectia "Iubiri de Poveste" de la Editura Litera

Related Posts

Total
0
Share