fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cartea bate distanțarea! ACUM E #timppentruocarte

Cartea bate distanțarea

O întrebare stăruitoare ne-a confruntat toată această perioadă de distanțare socială: poate cartea să combată sentimentele confuze de incertitudine, momentele de frică, temerile legate de schimbările iminente ce survin după această pandemie? Răspunsul cu siguranță nu este ușor de găsit, însă ceea ce ne-am propus noi ca echipă, a fost să vorbim din experința proprie, experiența unor profesioniști în domeniul editării de carte, de peste 25 de ani!

Așa că ne-am suflecat mânecile, am acceptat distanțarea fizică ca pe un fapt temporar, ne-am întâlnit virtual în echipă completă sau restrânsă și am făcut ceea ce știm noi mai bine: CĂRȚI BUNE!

Am pornit de la nevoile pe care fiecare dintre noi le-a resimțit mai acut în această pandemie, nevoia de echilibru psihic, de solidaritate și stabilitate în relații (familie, prieteni, colegi), îmbunătățirea culturii noastre generale și de educație a copiilor, dar și dezvoltarea sau dobândirea de noi abilități care să ne sprijine într-o lume nouă, ce se conturează astăzi.

Prin campania „Cartea bate distanțarea – ACUM E #timppentruocarte” ne propunem să fim solidari cu nevoile fiecărui român, oferindu-i darul nostru cel mai de preț: cunoaștere! Campania transmite un mesaj pozitiv, de încurajare, pentru toți cei care se pregătesc să facă față unui viitor marcat de schimbări și incertitudine.

Ne preocupă în mod deosebit educația, nu în mod întâmplător, ci pentru că timp de 20 de ani, am fost editura cea mai respectată în publicarea manualelor școlare de calitate, sub semnătura unor profesori de excepție. Astăzi, conținutul livrat în orele de curs desfășurate online a demonstrat din nou fragilitatea sistemului educațional din Romănia și slaba adaptare la vremurile pe care le trăim. Astfel cărțile pentru copii, publicate de editura NICULESCU au trecut prin mâinile unei serii de experți în domeniul abordat, își bazează conținutul pe studii empirice și nu în ultimul rând sunt rodul maieștrilor cuvintelor, care adaptează textul perfect pentru nivelul de dezvoltare cognitivă a copilului. În cărțile noastre vei găsi mereu texte coerente, frumos formulate și ușor de înțeles pentru copii. Orele de știință, mediu, istorie sau geografie pot deveni plăcere sau pasiune pentru copiii noștri, atunci când le vorbim și descoperim împreună lucruri fascinante. Iar asta este o promisiune!

Ne-am gândit și la recentele sondaje, care ne arată o tendință îngrijorătoare pentru teorille conspiraționiste, iar ca răspuns venim cu o bogată ofertă de carte cu conținut informativ, semnate de specialiști în spionaj, poltica și economie. Acestea ne ajută să ne îmbunătățim cultura generală și să dobândim atât de necesara gândire critică.

Nu în ultimul rănd, o colecție importantă de cărți de psihologie și dezvoltare personală, adună experiența practică și sfaturile profesioniste a unei serii de psihologi, psihoterapeuți și psihiatri ce îți pun la dispoziție întreaga activitate, cu mii de ore de practică în cabinete, clinici sau spitale. Astfel te sprijinim să dobândești echilibrul psihic, să îți dezvolți relațiile, abilitățile și creativitatea. Emoții, gânduri nedorite, probleme dificile de relaționare sau funcționare sunt explicate într-un limbaj ușor de înțeles pentru orice nivel de dezvoltare cognitivă și au menirea să îți arate, în final, calea de urmat către o viață cu sens.

Alături de comunicat vă oferim o scurtă privire de ansamblu a cărților publicate în perioada pandemiei, un efort al echipei noastre de inimoși iubitori de carte.

Campania „Cartea bate distanțarea – ACUM E #timppentrucarte” se desfășoară în perioada 20 august – 15 noiembrie 2020 și cuprinde o serie de oferte speciale, cărți la prețuri reduse, evenimente desfășurate online, precum și o serie de donații de fond de carte pentru asociații și fundații sau biblioteci din mediul rural.

Fiți la curent cu toate acestea pe www.niculescu.ro ; pe Facebook @edituraNICULESCU sau Instagram @editura.niculescu

Comunicat Editura Niculescu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Summer Flash Deals

Summer Flash Deals la Elefant - reduceri de până la 70%

Next Article
Tabăra de carte

Tabăra de carte Litera - 50% reducere la peste 2000 de titluri

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share