fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cartea “Found and Lost”, finalista la “Best Book Design from all Over the World”

carte Found and LostVolumul „Găsiţi şi pierduţi / Found and Lost” al artistului vizual Nicu Ilfoveanu se află, anul acesta, pe lista scurtă a concursului „Best Book Design from all Over the World”, un proiect organizat de Fundaţia Buchkunst, în cadrul Tîrgului de Carte de la Leipzig. Este unul dintre titlurile premiate în cadrul primei ediţii a Galei BUN DE TIPAR – Categoria „Cea mai frumoasă carte – Concepţie grafică”.

Cu o tradiţie de 50 de ani, „Best Book Design from all Over the World” este astăzi una dintre cele mai importante competiţii internaţionale dedicate designului de carte. La ediţia din 2013 au concurat 575 de proiecte din 32 de ţări.

Pe lista finaliştilor, cartea lui Nicu Ilfoveanu se află alături de volume apărute în Austria, Belgia, Brazilia, China, Canada, Elveţia, Germania, Iran, Letonia, Olanda, Polonia şi Suedia. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc vineri, 15 martie 2013, în cadrul Tîrgului de Carte de la Leipzig.

Şi celelalte volume premiate în cadrul Galei „BUN DE TIPAR” vor fi expuse la Leipzig, în cadrul unei expoziţii organizate de „Headsome Communication”, cu sprijinul Ministerului Culturii, în cadrul standului României.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Luna mai aduce Gala Premiilor UNITER

Next Article

Se apropie lansarea sezonului al 3-lea al serialului Game of Thrones

Related Posts

Total
0
Share