fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti care te invata cum sa devii expert in cultivarea florilor

pachet-expert-in-cultivarea-plantelor-florilorVine primavara, simtiti? Inct, incet incepem sa ne pregatim de plantat flori, de regandit strategia peisagistic din curte, sau de pe… balcon. Pentru a avea cele mai frumoase combinatii, dar si pentru a invata care sunt plantele de sezon ce se preteaza a fi plantate la inceput de primavara va recomandam acest pachet de carti aparut la Editura ALL. Sunt 2 carti excelente pe care daca hotarati sa le luati impreuna beneficiati si de o reducere de 40%.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Fpachete%252Fdivertisment-casa-si-sanatate%252Fpachet-expert-in-cultivarea-plantelor-i-expert-in-cultivarea-florilor-d-g-hessayon-ii-expert-in-vase-cu-flori-d-g-hessayon-6880.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Cumpara cartile cu reducere[/button]

Detalii despre carti:

Cea mai vanduta carte din lume despre cultivarea florilor! Gradina dumneavoastra poate fi mai interesanta prin introducerea unor plante mai putin obisnuite alaturi de cele preferate in mod deosebit. Veti afla ce se potriveste si ce nu, dintre toate soiurile de plante mai neobisnuite sau dintre cele deja favorite – flori de gradina mai vechi sau mai noi care sa va infrumuseteze gradina tot timpul anului.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cafeneaua bookuria (21.02.2014)

Next Article

Noutate la Editura Trei: "Limonov", de Emmanuel Carrere

Related Posts

Total
0
Share