fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti citesti, in Kos calatoresti!

Editura Litera a lansat campania Cărți citești, în Kos călătorești! prin care oricare cititor Litera poate câștiga un sejur pentru două persoane în insula Kos din Grecia în valoare de 1000 de euro.

Campania se desfașoară în perioada 15 iulie – 25 august la toate Bookstop-urile Litera. Pentru a se înscrie, cititorii trebuie să achiziționeze cel puțin o carte din rețeaua de distribuție Litera. Toate titlurile din oferta editurii participă la campanie, iar achiziția mai multor volume înseamnă șanse în plus de câștig pentru participanții la tombolă. Suplimentar, fiecare participant va primi gratuit și în mod garantat vouchere în valoare de 50 de euro pe care le poate folosi pentru achiziția unor excursii viitoare de la Happy Tour.

Bookstop-urile Litera se găsesc în orașele București (Bd Magheru nr 8-10; Băneasa Shopping City, București Mall Vitan, Militari Shopping, Mall Plaza România, Unirea Shopping Center, Galeria Orhideea ), Brașov, Brăila, Constanța, Deva, Galați, Iași ( Iulius Mall), Ploiești, Satu-Mare, Sibiu și Timișoara.

Vara aceasta se poartă călătoriile și cărțile bune! Nu uita: Cărți citești, în Kos călătorești!

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia găsiți pe www.litera.ro, secțiunea Concursuri.

Carti-citesti-in-Kos-calatoresti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Evadari din iubire", de Bernhard Schlink

Next Article

"Semnatura tuturor lucrurilor" de Elizabeth Gilbert in top 3 New York Times

Related Posts

Total
0
Share