fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți cu care ambasadorii încurajează turismul

cărți

Cărți cu care ambasadorii încurajează turismul. Un proiect inedit a cerut unui număr de 22 de ambasadori în SUA să recomande un singur volum reprezentativ pentru țara lor și care să le poată fi de folos celor care vor să viziteze statele pe care Excelențele lor le reprezintă. Ambasadorul Austriei, Wolfgang A. Waldner, a recomandat „The Tobacconist”, povestea unui ucenic într-un magazin de tutun, iar Ambasadorul Azerbaidjanului, Elin Suleymanov, a ales povestea de dragoste dintre un musulman și o creștină, „Ali and Nino”. (CN Traveller)

Îți place să călătorești? Găsești aici cărți care să te ajute să-ți planifici experiențele turistice.

Muscle”, de Alan Trotter. Recuperatorii. Două personaje misterioase, unul numit Box, iar celălalt _____, sunt în mijlocul unui război local pentru teritoriu și influență, nu al vreunei armate, ci al unor gangsteri. Personajele se coagulează în doi temuți recuperatori. (The Guardian)

Cenzura chineză nu doarme niciodată. Guvernul chinez, prin Administrația de Stat pentru Presă, Publicații, Radio, Film și Televiziune, interzice publicarea în China a autorilor australieni care fac „greșeala” să amintească de disidenții chinezi, de proteste sau abordează figuri politice de prim-plan ale țării. (Smh)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Lullaby Road”, de James Anderson. Violență de cursă lungă. Șoferul de camion Ben Jones este pe drumuri de 20 de ani și pare să le fi văzut pe toate – curbe periculoase, vreme imprevizibilă, oameni ciudați, situații excepționale, excentricități. Atunci când violența erupe, este deopotrivă previzibilă și surprinzătoare. (Concord Monitor)

An Absolutely Remarkable Thing”, de Hank Green. Artă și mister. În ziua în care tânăra April May găsește pe stradă o lucrare de artă, devine unul dintre cei 63 de posesori ocazionali de astfel de sculpturi masive, care au apărut în toată lumea din senin și fără explicație. (The Record)

Vezi și recomandările din Lista Dianei

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Jurnalul unei iubiri imposibile

Gabriel Liiceanu, Gabriela Tabacu și Radu Paraschivescu despre Jurnalul unei iubiri imposibile, de Kaya de Vos

Next Article

Lista Dianei: 5 cărţi despre supravieţuire

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
1
Share