fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti in curs de aparitie: «Despre suflet» (Editura Nemira)

Despre-sufletDespre suflet” este un mic tratat de mari idei. Aşadar, nu este vorba despre o nouă traducere din greaca veche a cărţii lui Platon Despre suflet (Phaidon), ci despre o culegere îndrăzneaţă a unora dintre cele mai frumoase idei care ne-au fost trasmise despre suflet, de-a lungul timpului, prin operele unor mari gânditori.

Rezerva cartea aici

Meditaţiile despre suflet, despre natura nemuritoare şi superioară a sufletului, în raport cu cea a trupului efemer şi căzut, sunt o constană a culturii occidentale şi nu numai. Antinomiile de tipul trup-suflet, muritor-nemuritor, finit-infinit au animat cele mai mari dezbateri de idei de-a lungul timpului, sufletul fiind una dintre acele teme superioare, abordate cu multă virtuozitate de gânditori din cele mai variate domenii: filosofi, teologi, scriitori, istorici, psihologi, psihanalişti, oameni de ştiinţă, compozitori, artişti, maeştrii spirituali etc.

Citeste tot articolul pe blogul Editurii Nemira

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Herald lanseaza campania “Cartea care te-a sedus, acum la un pret redus”

Next Article

Confesiunile unui vorbitor public, de Scott Berkun (Editura Publica)

Related Posts

Total
0
Share