fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți online noi pentru un nou început de școală: manuale și auxiliare școlare la prețuri mici

carti online: manuale si auxiliare scolareSuntem deja în a doua zi de școală. După o primă zi în care ne-am revăzut colegii, am făcut cunoștință cu cei noi și ne-am povestit toate cele întâmplate în vacanța de vară, iaca «o luăm de coadă». Începând de astăzi se intră într-un program normal, după orarul deja stabilit. 

Cei mai mici dintre elevi au făcut și ei cunoștință cu doamnele învățătoare, dar și cu ceilalți copii ce-i vor însoți în frumoasa aventură a primului an de școală. Povestim pe acest blog, de ceva vreme, despre cărți. În viața unui elev cărțile joacă cel mai important și frumos rol. De-acolo copiii își iau seva cunoașterii, se încarcă cu informații ce-i vor ajuta pe tot parcursul vieții.

Cei mai mici, de care pomeneam mai sus, au primit în prima zi de școală cel mai prețios lucru din viața de elev: Abecedarul. Literele le vor fi dezvăluite încet, încet și nu după multă vreme îi vom vedea cum își vor citi singuri cele mai frumoase povești.

Ca și părinți trebuie să le insuflăm plăcerea de a citi, să-i ajutăm și să-i îndrumăm către cele mai frumoase și utile titluri de carte. Multe dintre cărțile pentru copii pot fi cumpărate și online, indiferent că vorbim despre cărțile pentru școală (cele care fac parte din lectura obligatorie, dar și manuale și auxiliare școlare). Fondul de carte online este unul fără limite, cele mai mari librării online având grijă ca tot ce apare nou să poată ajunge la dumneavoastră cu un singur click. Cumpărând cărți online beneficiați și de cele mai mari reduceri, de cele mai bune oferte, precum și alte frumoase beneficii la care se gândesc cei care se ocupă de prezentarea și vânzare de cărți online.

Mai jos vă prezentăm o selecție a cărților de început de școală, cu mențiunea că în librăriile pe care le promovăm puteți găsi orice carte.

auxiliare scolare

Dacă vă vreți să fiți la curent cu ultimele noutăți, dar și cu ce mai scriem noi pe-aici cu bookurie, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul bookuria.info

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Colecția Cronica ilustrată a omenirii - 53% reducere și Cutie de Colecție CADOU (Litera)

Next Article
john le carre

Personalitatea săptămânii la elefant.ro: John Le Carre

Related Posts

Total
0
Share