fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți pentru încrederea copiilor

Cărți pentru încrederea copiilor. „Lectura în sine poate transporta copilul într-o lume de calm, opusă celei zbuciumate din realitate. Literatura SF modernă, cu cartea lui Dave McKean, Varjak Paw, este o poveste despre pisica tânără care pornește într-o aventură a descoperirii și acceptării de sine. O altă istorisire despre curaj este aventura epică pe care o descrie Katherine Rundell, în The Explorer, despre patru copii care reușesc să supraviețuiască în jungla amazoniană” (Fiona Noble, editor de carte pentru copii) (The Guardian)

Vezi aici cărți pentru copii cu mari reduceri.

Laura Sims. „Torturous Limbo”. Ferocitatea femeii fără copii. Noua literatură gotică iese din tiparele victorine. Laura Sims propune o poveste despre o femeie în care se întrepătrund cu intensitate nefericirea de a nu avea copii, antipatia față de soț și gelozia față de vecinii staruri de cinema. (Vogue)

The Unwinding of the Miracle”, de Julie Yip-Williams. O viziune asupra propriei morți. Povestea cărții semnate de Julie Yip-Williams este despre abordarea frontală a unui diagnostic fatal și despre convingerea că apropiata moarte nu poate defini o persoană. „Povestea începe cu sfârșitul. Asta înseamnă că dacă o citești, eu nu mai sunt aici”. (Irish Times)

Julie Murphy, „Dear Sweet Pea” și divorțul părinților. Autoarea bestsellerului „Dumplin”, recent adaptat pentru marele ecran cu Jennifer Aniston în rolul principal, revine cu o nouă poveste plină de dulceață și umor: „Dear Sweet Pea”. Personajul Patricia DiMarco interceptează niște scrisori la care se apucă să răspundă, în timp ce încearcă să treacă peste divorțul părinților. (EW Com)

Scrisorile lui James K. Baxter și violul ca ultimă soluție. O carte nouă, care are la bază scrisorile poetului James K. Baxter, relevă cum acesta a recurs la viol pentru că soția sa nu dorea să facă dragoste cu el. Când toate celelalte soluții au dat greș, „nicio altă metodă nu a putut-o scoate pe J din rezervă”. (Stuff)

bogdan
Total
4
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Books50

Books50 - minim 50% Reducere la mii de cărți. Doar azi!

Next Article
Libris

Comandă azi la Libris și dacă ai noroc nu plătești ce ai comandat

Related Posts

Total
4
Share