fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cartile de vacanta pentru copii au reduceri de poveste

literatura-copiiDaca treceti si voi prin mica drama “ce mai citeste copilul astazi”, bine ati venit in club. Asta probabil va obliga si pe voi sa stati mai mult cu nasul “in carti” prin librariile online in cautarea de chilipiruri, carti ieftine pentru copii. Avem cateodata norocul sa descoperim povesti fantastice, carti foarte bune pe care le putem cumpara cu doar cativa lei. Ne ajuta, deopotriva, si reducerile generale facute de librariile online, dar si reducerile speciale la anumite serii de carti ticluite de catre editurile ce le aduc pe piata.

Pentru astazi va las si voua trei sugestii de locuri in care cartile pentru copii pot fi cumparate cu preturi mult mai mici decat de obicei, cu mentiunea ca nu stim dimensiunea stocurilor, asa ca daca vreun titlu anume va face cu ochiul, rezolvati-l prin adaugarea in cos. Este posibil ca acel titlu sa nu fie disponibil in prea multe exemplare…

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Dune", de Frank Herbert

Next Article

„Trăiască regele!” („Supravieţuitorii”, de Peter Conradi)

Related Posts

Total
0
Share