fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cărțile preferate de Meghan Markle

Titlurile preferate de Meghan Markle. Înainte de a deveni Ducesă de Sussex, actrița Meghan Markle avea propriul blog de lifestyle, pe care l-a închis, firește, în anul 2017. Dar lista de cărți preferate încă este la îndemâna curioșilor. Printre acestea, „Prayers for the Stolen”, de Jennifer Clement, este povestea unei femei inteligente care trăiește în timpuri în care combinația femeie-inteligență putea echivala cu o sentință. (townandcountrymag)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Ce citesc titanii Silicon Valley…Mark Zuckerberg, celebrul fondator al Facebook, nu este văzut cu ochi buni pentru că citește „The Last Days of Night”, de Graham Moore, mai precis despre felul în care unii dintre marii inventatori ai lumii și-au falimentat competitorii pentru a deține monopolul afacerii lor. În schimb, Tim Cook, CEO al „Apple”, citește despre ce gândește un condamnat la moarte în urma unui diagnostic fatal, în cartea „When Breath Becomes Air”, de Paul Kalanithi. (Business Insider)

S-a deschis prima librărie de… plajă. Al Khan Beach, din Emiratele Arabe Unite, este primul spațiu din lume în care poți citi în timp ce te scalzi. Pentru a celebra titlul de Capitală Mondială a Cărții 2019 și pentru a promova lectura în comunitatea din Sharjah, sunt disponibile 100 de titluri din toate genurile în cadrul Librăriei de Plajă. Inițiativa urmează să se extindă. (gulfnews)

Fără regrete pentru ruinarea micilor librari. Fondatorul gigantului „Waterstones”, Tim Waterstone, a declarat recent că nu are niciun motiv să simtă vinovăție din cauza faptului că extinderea masivă a brandului, din anii 1980-1990, a ruinat sute de mici librari: „De ce m-aș simți vinovat? Au avut și ei șansa lor”. (The Guardian)

Anticomunism la paroxism. Un grup de bărbați care se autointitulează Brigade Muslim Indonesia s-a revoltat în fața prezenței într-o librărie din Sulawesi a unor titluri despre marxism și leninism. Au înfierat aceste cărți cu mânie pe rețelele de socializare, solicitând retragerea lor. La o privire mai atentă, s-a constatat că titlurile aparțineau unui preot catolic și profesor de filosofie, Franz Magnis-Suseno, care în esență critica sever marxismul … (coconuts.co)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
RAO

Toate cărțile RAO cu 50% Reducere! Doar azi!

Next Article
Acolo unde cântă racii

Recenzie la cartea Acolo unde cântă racii, de Delia Owens

Related Posts

Total
0
Share