fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carturesti a deschis o noua librarie in Bucuresti

Cărturești este mai aproape de cititorii din nordul capitalei după deschiderea unei noi librării în cadrul Băneasa Shopping City. Spațiul de 600mp se află la primul etaj al centrului comercial, lângă cinematograful Grand Cinema Digiplex – o vecinătate care a inspirat tema evenimentului de deschidere a librăriei. Joi, 19 septembrie, de la ora 19:00, cititorii și cinefilii sunt invitați la dezbaterea Cartea care face filmul pornind de la titlul Sunt o babă comunistă alături de scriitorul Dan Lungu, regizorul Stere Gulea și “vocea filmelor”, Irina Margareta Nistor.

fb1_wide

Extinderea Cărturești în zona de nord este un răspuns la numeroasele solicitări venite din partea clienților și este însoțită de provocarea stabilirii unui reper cultural într-un teritoriu privilegiat pe harta consumului din capitală.

Pentru deschiderea librăriei, s-a colaborat cu biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța și Iași. Amenajarea noii librării îmbină designul experimental cu sentimentul de familiaritate dat de brandul Cărturești.

Rafturile noii librării cuprind peste 31.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, papetărie și decorațiuni.

Alte două spații Cărturești urmează a fi deschise până la sfârșitul lunii octombrie, ridicând numărul librăriilor la un total de 16, în nu mai puțin de 9 orașe: București, Iași, Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța, Arad, Suceava, Ploiești.

Citeste mai multe aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Curtea Veche ne invita la o seara cu Razvan Petrescu

Next Article

Pana la 40% reducere la cartile din Colectia Nautilus

Related Posts

Total
0
Share