fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Castiga 4 reviste Historia de la bookuria.info

UPDATE. In urma tragerii la sorti castigatoarea celor 4 reviste Historia este Veiszenbacher Agnes. Multumim tuturor participantilor si va asteptam si la urmatorul concurs. Mai jos va prezentam extragerea la sorti.

Bookuria.info iti ofera posibilitatea de a castiga un pachet de reviste Historia (ultimele 4 numere). Pentru pasionatii de istorie si nu numai revistele au un continut bogat, iar subiectele abordate sunt excelent tratate in fiecare numar. Pentru a putea participa la tragerea noastra la sorti trebuie sa respectati urmatorul regulament:

1. Te abonezi la newsletter-ul bookuria.info (daca esti abonat dai skip la acest pas) – Te poti abona de aici, sau prin formularul de pe sidebar.

2. Dai like si share la pagina noastra de facebook (un loc in care in scurt timp vom avea concursuri interesante doar pentru comunitatea facebook). Pagina o gasiti aici

3. Ne spui printr-un comentariu la aceasta postare titlul unei carti scrise de directorul Historia, Ion Cristoiu. Tips: cauta dupa numele “Ion Cristoiu” in librarii online precum elefant.ro, libris.ro, bookcity.ro sau foloseste orice alta resursa care-ti poate aduce rapid un raspuns valabil.

Toate cele trei cerinte vor fi verificate inainte de organizarea tragerii la sorti. Va rugam sa nu inscrieti mai multe comentarii cu aceeasi adresa de e-mail. Pentru a avea sanse egale nu vor fi acceptate decat adrese unice.

Asteptam raspunsurile voastre pana pe data de 21 februarie, orele 23.57 fix.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti (vom folosi popularul sistem random.org)

concurs_Historia

Concurs promovat si de concursuri-online.ro

Concurs promovat pe Concursuri online

Promovat pe Concursurile.com

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

bogdan
Total
0
Shares
44 comments
  1. Prin dormitoarele Casei Albe ( 2007 )
    Adevarata moarte a lui Carol al II-lea ( 2011 )
    Mascarada de la Cotroceni ( 2011 )

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

15% reducere la romanul Gladiatorul, de Simon Scarrow (Editura Nemira)

Next Article

Editura Litera și Disney România vă invită la lansarea Disney Audiobook, o colecție de povești însoțite de CD audio

Related Posts

Total
0
Share