fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Castiga un set complet de romane ale scriitoarei Cecelia Ahern cu autograf personalizat

Editura ALL o aduce in Romania pe cunoscuta scriitoare irlandeza Cecelia Ahern. Cu aceasta ocazie pe pagina de facebook a editurii se desfasoara un concurs la care puteti castiga un set complet de romane ale scriitoarei cu autograf personalizat. Cartile Ceceliei Ahern pot fi vazute aici. Pentru a participa la concurs, click aici. Mult succes!

Despre autoare:

Cecelia Ahern s-a născut în 30 septembrie 1981 la Dublin, în Irlanda. Este fiica fostului prim-ministru al Irlandei, Bertie Ahern, iar înainte de a deveni scriitoare a obţinut licenţa în jurnalism şi comunicare media la Colegiul Griffith din Dublin.

Şi-a început cariera literară în anul 2004, odată cu apariţia romanului P.S. Te iubesc, care a devenit rapid un bestseller, atât în Irlanda, cât şi în restul lumii. Romanele ei au fost publicate în 46 de țări și s-au vândut în peste 13 milioane de exemplare. Este căsătorită şi are doi copii. Își dedică o mare parte din timp scrisului şi donează periodic în scopuri caritabile sume obţinute din drepturile de autor.

cecilia

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducere foarte mare la pachetul de 30 de Carti Romantice de la Lira

Next Article

Astazi ai 3 ore cu 35% reducere la toate cartile Editurii Curtea Veche

Related Posts

Total
0
Share