fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Castigi 500 de lei si un pachet de carti la concursul de afise in Campania “Te asteptam in librarie”

banner_concurs_afise_2013_8

Editura Herald lansează concursul de AFIŞE pentru campania „Te aşteptăm în librărie!”, ediţia a V-a, concursul online Focus pe C’Arte. Concursul de afişe se adresează tuturor artiştilor specializaţi în arta graphic-designului.

Aşteptăm toate propunerile voastre de afişe pană pe 25 iunie 2013, ora 16:00, la adresa vlad@edituraherald.ro. Afişul câştigător va fi ales de către echipa editurii Herald pe 28 iunie 2013.

Proiectul câştigător poate fi adoptat ca linie de graphic design oficial al campaniei de promovare a lecturii „Te aşteptăm în librărie!”, al concursului pentru cititorii Herald Focus pe C’Arte şi al concursului de formare profesională „Librarul Anului”, pe care editura Herald le organizează în perioada 1 august – 1 noiembrie 2013.

Toate afişele selectate vor fi promovate pe pagina de Facebook a editurii Herald. Câştigătorul va primi drept premiu suma netă de 500 RON şi un pachet de 12 cărţi, la alegere, din portofoliul editurii Herald. Tirajul afişului va fi de minim 1.000 de exemplare.
Pentru mai multe detalii vizitaţi: http://teasteptaminlibrarie.ro/pune-focus-pe-carte

Comunicat de presa Editura Herald

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Neil Gaiman. Un titlu asteptat de 8 ani. Lansare internationala!

Next Article

Vara asta iti cumperi cartile Nemira direct de pe litoral

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share