fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cate putin de la fiecare. Crowdfunding pentru editia „Best Of” Revista de Povestiri

Stiti Revista de Povestiri? Daca va place sa cititi literatura, sigur o cunoasteti, iar daca scrieti, aveti sansa la publicare, vorbim de o revista deschisa talentelor proaspete. Cu imaginatia inainte!

La un an de la primul numar (martie 2012), Revista de Povestiri isi doreste foarte mult sa publice o selectie a celor mai bune texte aparute in 2012 intr-o editie „Best Of”, in limba engleza. Colectia va avea 100 de pagini si va fi tiparita in 1000 de exemplare, dar asta numai cu ajutorul vostru.

Ajutorul pe care echipa Revistei de Povestiri il cauta ia forma unor donatii prin prima platforma de crowdfunding din Romania. Pe mindfruit.ro gasiti proiectul „Best Of”, cu toate detaliile despre costuri si intentie. Pentru fiecare prag de donatie exista si o recompensa – editia in engleza in format digital, tiparit, intr-unul sau mai multe exemplare, tricouri sau sacose de panza cu Motanov, povestiri unicat scrise de Motanov sau reclama in antologie.

Pana la 1 martie, toti cei care cred ca scriiorii romani cu imaginatie merita sa fie cititi de un public international, sunt ademeniti sa-si declare sustinerea pentru proiect prin butonul „Doneaza”!

In afara, proiectele creative viabile se finanteaza zi de zi cu ajutorul celor care sunt dispusi sa ajute ideile in care cred. Prin site-uri de crowdfunding precum kickstarter.com, indiegogo.com si altele. Datorita recompenselor, e ca si cum ai cumpara produsul in avans. Doar ca facand asta inainte, ai mandria ca fara tine proiectul nu ar fi devenit palpabil. Prin solidaritate, comunitatile creative se autosustin. Pentru ca, nu-i asa, si tu poti inscrie un proiect pe Mindfruit daca vrei cu adevarat!

rdp_bestof9

***

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revista literara de fictiune scurta, jucausa si plina de imaginatie, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design).

Sursa articol: comunicat de presa Revista de Povestiri
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Insert reminder: maine ai filmul Casablanca, primul DVD din colectia Oscar de la Gazeta Sporturilor

Next Article

De ce sa nu vinzi si tu mai multe carti?

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share