fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cateva detalii interesante despre noul depozit Elefant

elefant-depozit1Incepand cu luna august, elefant se muta in cel mai mare depozit de carte din Romania. Pe langa rafturile cu carti care vor ocupa o mare parte a depozitului intins pe o suprafata de 3.000 mp, vor fi amenajate si spatii pentru toate categoriile de produse comercializate de mall-ul online al familiei.

“Dupa patru ani de activitate si peste doua milioane de carti livrate in toata tara, si nu numai, depozitul elefant.ro a devenit neincapator. Asa ca am luat decizia de a ne muta intr-un spatiu nou care este si va fi cel mai mare depozit de carte din Romania”, spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

Cu ocazia mutarii in noul spatiu, in perioada 18-22 august, toate cartile comandate de pe elefant.ro vor putea fi achizitionare cu cel putin 50% mai ieftin fata de pretul normal prin introducerea codului de reducere DEPOZIT2014.

Vezi aici reducerile elefant

Datorita faptului ca echipa se concentreaza pe mutarea stocurilor existente, comenzile din aceasta saptamana vor avea termenul de livrare de sapte zile lucratoare.

elefant.ro, mall-ul online dedicat familiei, se preocupa intens in acest an de extinderea ofertei atat prin listarea online a mai multe categorii de produse, dar si prin cresterea gamei la fiecare dintre categoriile deja existente pe site. In prezent, pe elefant.ro se gasesc peste 200.000 de produse.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lev Tolstoi. Fuga din rai, de Pavel Basinski [Editura Humanitas, 2014]

Next Article

Carte CADOU: "Imperiul pierdut", de Clive Cussler

Related Posts
revista UZP
Citește mai mult

Revista UZP nr. 26/2022

Primul aspect care poate fi menționat în legătură cu numărul 26/2022 al Revistei UZP este aria largă de…

Total
0
Share