fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cautam urgent editura frumoasa pentru o Anutza dragutza

Daca tot incercam sa ajutam pe toata lumea, de ce nu ne-am ajuta si pe noi? Si spun asta pentru ca o draga si bookuroasa colaboratoare si-ar dori o aventura intr-o fabrica de carte. Citeste mult si-i place asta, asa ca a ajuns la concluzia ca a lucra intr-o editura ar fi nu doar nemaipomenit, ba chiar “raiul pe pamant”, ca sa o citez.

In concluzie, stiu ca ne citesc si oamenii din edituri. Dragilor, daca aveti un loc sau stiti vreo editura care are nevoie de forte proaspete, dar si de o fata draguta, va rugam sa o contactati si pe Anuta. Va intelegeti voi :)

Mai jos aveti si propria ei descriere, s-o cunoasteti mai indeaproape.

A, si inca ceva. Editura care o angajeaza in urma acestui anunt primeste un banner preferential pe bookuria.info pentru un an de zile. Si multumirile noastre pentru totdeauna :)

Pe Anuta o gasiti la adresa de e-mail: pussycat_anutza@yahoo.com

anutzaAcum, Anuta, ai legatura:

«Mai stiti filmuletul acela parodiat de toata lumea in care un baiat spunea “caut gagica si nu gasesc, toate fetele sa apeleze la mine?” Cam asa am ajuns si eu. Diferenta e ca eu nu caut gagica (ar fi fost culmea) si nici gagic, eu imi caut un job. Vreau un job care sa-mi placa si care sa-mi aduca provocari din care pot invata. Si credeti-ma nu sunt deloc pretentioasa.

Hai sa va spun cateva despre mine. In primul rand marea mea pasiune sunt cartile. Ador sa citesc si mereu imi fac timp pentru asta. De asta cred ca un job intr-o editura ar insemna raiul pe pamant pentru mine. Sunt foarte organizata (mai ales cand e vorba de carti), comunicativa, ambitioasa, harnica, prietenoasa, frumoasa, devremea acasa… ups prea multe detalii? :D

Hai sa revenim la subiect.
Imi place sa invat lucruri noi si nici nu-mi ia mult timp sa fac asta. Unde exista pasiune nimic nu e prea greu.
Am nevoie doar de o sansa sa arat ca pot. :)»

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un nou insert in Colectia "Carti romantice": romanul "Un targ neobisnuit", de Mary Jo Putney

Next Article

Manualul de Matematica si explorarea mediului pentru clasa I editat de Litera si SIVECO

Related Posts

Total
0
Share