fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ce carti au aparut in ianuarie 2014

La inceput de luna februarie ne uitam putin in urma si incercam sa vedem ce carti au aparut la inceput de an. Beletristica ramane varf de lance, in ianuarie au aparut din cate vad peste 50 de titluri. Iubitorii de SF au printre acele titluri cateva lecturi pe care le pot gasi deosebite. Cartile pentru copii raman si ele in topul aparitiilor, dar, la fel de bine putem vorbi si despre domeniul non fictiune, unde sunt si aici cateva titluri interesante.

Una peste alta, anul a inceput bine, editurile produc titluri si evenimente, lucruri care ne bookura nespus. Speram sa putem tine pasul cu cat mai multe dintre edituri (le multumim celor care ne si trimit informatii), dar si sa avem ce comunica si din partea librariilor: preturi mai mici, promotii mai multe, transport gratuit etc. :-) Spor la citit!

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fpromo%252Fnoutati-ianuarie-iiiiiv-3933.html%253Futm_nooverride%253D1″]Vezi aici noutatile inceputului de an[/button]

noutati-ianuarie-2014

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cumperi carti azi si primesti un Voucher cadou in valoare de 30 lei

Next Article

Recenzie: "Pădurea norvegiană", de Haruki Murakami (Editura Polirom)

Related Posts

Total
0
Share