fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ce le citește Kourtney Kardashian copiilor săi

Kourtney Kardashian

Ce le citește Kourtney Kardashian copiilor săi. După miile de secrete de înfrumusețare și stil de viață, Kourtney Kardashian a adăugat pe blogul personal și unele dintre cărțile din care preferă să le citească celor trei copii ai săi, cu vârste între 4 și 9 ani, printre care „The Giving Tree”, de Shel Silverstein, sau „The Book With No Pictures”, de B.J. Novak. (People)

Carte returnată după 43 de ani. Librăriei Universității Royal Holloway i-a fost returnată o carte împrumutată cu 43 de ani în urmă. Coletul cu volumul religios a venit anonim și reprezintă, potrivit reprezentanților istituției, un record dacă s-ar putea aplica amenda pentru această întârziere: 6.278 de lire sterline. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Antrenorul care „evadează” în cărți. Steve Kerr, antrenorul echipei de baschet Golden State War2riors, din California, are obiceiul să citească pentru a „evada”. „Îmi plac cărțile despre alte sporturi”, declară antrenorul. (SF chronicle)

Amazon vinde cărți care promovează anorexia. Gigantul de retail Amazon este acuzat că are la vânzare cărți care promovează anorexia, intitulând-o „alegere de lifestyle”. Unele dintre aceste volume conțin poze ale unor persoane publice extrem de slabe, cum sunt Ducesa de Cambridge sau Julia Roberts, considerate „thinspiration”. (The Times)

Liberation Square”, de Gareth Rubin. De ce scriitorii modifică trecutul… Însăși autoarea volumului se întreabă din ce motiv povestea sa, altfel ficțiune, înfățișează o situație diametral opusă față de ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în Marea Britanie a anilor 1950. „Istoria alternativă” stă la baza foarte multor cărți care umplu rafturile librăriilor în prezent și poate fi o modalitate de a face prezentul mai suportabil. (The Guardian)

Roxana Ichim Istudor
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Elefant

De Ziua Internațională a Cărții, românii au plasat peste 15.000 de comenzi pe elefant.ro

Next Article
Pacienta tăcută

Recenzie la cartea Pacienta tăcută, de Alex Michaelides

Related Posts

Total
0
Share