fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ce mai citesc romanii vara: cele mai citite carti din luna iulie

Volumul Ce-am facut cand am tacut, scris de Andreea Esca, este cea mai citita carte in luna iulie, conform topului realizat de elefant.ro. Povestea de viata a cunoscutei vedete a atras cititorii inca de la inceputul verii, atunci cand scrierea a fost lansata pe piata.

Tot in luna iulie, topul cartilor scrise de autori romani este completat de Mihaela Radulescu cu scrierea Cum iubesc barbatii si de volumul Ce ne spunem cand nu ne vorbim semnat de Chris Simon. Conform aceluasi clasament realizat de elefant.ro, cititorii prefera si scrierile Irinei Binder, ale Simonei Tache si ale lui Adrian Telespan.

top-autori-romani-iulie-2014

“In perioada vacantei se observa, intr-adevar, inclinatia romanilor catre lecturile inspirate din vietile vedetelor, care sunt printre cele mai cautate carti si pe elefant.ro” spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

Si pentru ca echipamentele mobile sunt din ce in ce mai folosite pentru citit, topul e-books, in luna iulie, este format din cartea Cimitirul a lui Adrian Telespan, urmat de Cincizeci de umbre descatusate. Volumul III din trilogia Fifty Shades scrisa de britanica E.L. James si de O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri a binecunoscutului autor Neagu Djuvara.

top-ebooks-iulie-2014

Tot in iulie, conform statisticilor elefant.ro, atunci cand vine vorba de autori straini, locul intai este in continuare ocupat de Markus Zusak cu volumul Hotul de carti, fiind si una dintre cele mai cumparate carti ale acestui an. Ocupanta pozitiei doi este cartea Prea multa fericire scrisa de Alice Munro, iar pe locul trei se afla Eric-Emmanuel Schmitt cu povestirea Oscar si Tanti Roz.

elefant.ro, magazinul online care in 2013 s-a transformat din cea mai mare librarie online intr-un mall online dedicat familiei, se preocupa intens in acest an de extinderea ofertei atat prin listarea online a mai multe categorii de produse, dar si prin cresterea gamei la fiecare dintre categoriile deja existente pe site. In prezent, elefant.ro comercializeaza peste 100.000 de titluri de carte tiparita si eBooks.

Comunicat de presa PR Steps

bogdan
Total
3
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment Editura Herald: Universul te asteapta in librarie!

Next Article

Carti ieftine de la Editura Orizonturi + transport gratuit

Related Posts

Total
3
Share