fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Cele mai amuzante vorbe de duh ale actorilor”, de Jean-Claude Brialy (Editura Humanitas)

cele-mai-amuzante-vorbe-de-duh-ale-actorilorActorul nu mai e de mult doar suma unor identitati preluate. Oricat ar fi de tentanta imaginea cuiva care isi duce viata imbracand si dezbracand hainele unor personaje, realitatea o contrazice. In afara garderobei si a cabinei de machiaj, actorul are, ca fiecare dintre noi, preferinte si antipatii, tandreturi si resentimente, fobii si placeri.

 

Cumpara cartea cu reducere

In plus, multi actori exceleaza in arta vorbelor cu percutie ironica, prin care incondeiaza si biciuiesc strimbatatile din jur. Si nu sunt rare cazurile cand, lasand colegialitatea deoparte, oamenii de pe scena sau de pe ecran devin casanti, sardonici si necrutatori la adresa propriei bresle.

Jean-Claude Brialy, cunoscator intim al lumii actoricesti, strange in volumul de fata cateva sute de ziceri efervescente, care fac deliciul celor care admira si practica umorul de calitate.

Robin Williams si Marlcne Jobert, Mel Brooks si Elizabeth Taylor, Groucho Marx si Arletty sunt doar cateva dintre numele celor care se prezinta la banchet gata sa toarne sampania ironiei in cupe.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ultimele 2 zile de reduceri la carti si Transport Gratuit

Next Article

Nu rata maine noul volum Harry Potter impreuna cu Libertatea

Related Posts

Total
0
Share