fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cele mai bine vandute titluri Adenium la Bookfest 2015

pagina-bookfest

Editura ADENIUM a participat la Salonul Internațional de Carte Bookfest, care s-a desfășurat în perioada 20-24 mai 2015, cu o ofertă editorială bogată și diversificată, precum și cu evenimente de excepție.

În topul vânzărilor înregistrate la Bookfest notăm prezența colecției O inimă de Broscuță, autor Gheorghe Vîrtosu, și a literaturii pentru copii, în general. Este vorba despre colecția BD Junior – care conține reinterpretări în benzi desenate ale unor cărți cunoscute-, precum și despre colecția Căsuța fermecată.

Vânzări importante au fost înregistrate și în cazul volumelor Infernala comedie, autor Emil Brumaru, ilustrații de Felix Aftene, 69 de motive stupide ca să te apuci de citit, un proiect Hyperliteratura, Să mâncăm etic. O analiză a moralității consumului de animale. Je suis Charlie? Regândirea libertăţii în Europa multiculturală, coordonator Sorin Bocancea, este singura carte care tratează implicațiile cazului Charlie Hebdo dintr-o perspectivă complexă și actuală. Volumul a înregistrat vânzări considerabile la Salonul Internațional de Carte Bookfest.

În topul vânzărilor se află și revista de cultură contemporană TIMPUL, un reper nu doar din perspectiva istoriei culturale a României, ci și din aceea a istoriei presei moderne românești și a spațiului public.

Adenium a organizat la Bookfest 10 lansări: 9 titluri noi și numărul lunii mai al revistei TIMPUL.

Lansarea volumul 69 de motive stupide ca să te apuci de citit a fost nominalizată de organizatorii Salonului în Lista ilustrată a primelor zece evenimente de interes la ediția aniversară Bookfest 2015.

Mulțumim tuturor celor care au participat la evenimentele noastre și tuturor cititorilor care apreciază oferta editorială Adenium.

Comunicat Editura Adenium

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Unul împotriva tuturor (recenzie la romanul „Personal”, de Lee Child)

Next Article

Editura Litera a lansat cea mai importantă carte a deceniului: "Capitalul în secolul XXI", de Thomas Piketty

Related Posts

Total
0
Share