fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cele mai bune cărți despre vegetarianism

Eastern Vegetarian Cooking, de Madhur Jaffrey

Mult înainte ca veganismul să fi devenit o modă au existat cărți în care era descris acest adevărat mod de viață. Mahatma Gandhi oferă astfel de exemple în eseurile cuprinse în „Collected Works”.

De asemenea, despre inedita înflorire a acestui tip de alimentare în Marea Britanie a secolului al XIX-lea se vorbește pe larg în cartea lui Colin Spencer „Vegetarianism. A History”.

Și Joanne O’Connell abordează subiectul în volumul „The Homemede Vegan”, stabilind reperele majore ale trendului de secol XXI încă din anii 1970.

Nu în ultimul rând, clasica lucrare „Eastern Vegetarian Cooking” , de Madhur Jaffrey (foto coperta), face cititorul să perceapă ca fiind cel mai ușor lucru din lume să te lași de carne și ouă într-o lume care a ajuns obsedată de ele. (Sursa: The Guardian)

Pentru cei în căutare de astfel de cărți le sugerăm și titlurile de aici publicate mai recent, actualizate ca și informații, dar și multe dintre ele traduse și apărute la edituri românești.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Promo Cartepedia: 3 zile cu Transport Gratuit

Next Article

Premiul „Man Booker” își schimbă numele, din motive financiare

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share