fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cele mai bune cărți pentru gestionarea finanțelor proprii

Cele mai bune cărți pentru gestionarea finanțelor proprii. „The Meaningful Money Handbook”, de Pete Matthew, dezvăluie, în reguli simple și noțiuni clare, tot ceea ce aveți nevoie pentru a înțelege finanțale proprii. Cartea devine astfel un prețios ghid practic. (Independent)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Giovanni’s Room”, de James Baldwin. Gay love story. Scrisă în 1956, pe vremea când autorul trăia la Paris, cartea „Giovanni’s Room” este o poveste de dragoste gay, despre un bărbat care găsește iubirea în pragul morții. (The Guardian)

„Mental Models”, de Kevin Wagonfoot. Modelele mentale și importanța lor. Un model este o abstractizare, simplificarea unui sistem complex. „adevărata frumusețe a înțelegerii unor modele variate este aceea că ne permite să simplificăm și să înțelegem sisteme și concepte mai complexe”, spune autorul. Modelele din mintea fiecăruia ne pot împinge înainte sau ne pot ține în urmă. (fin24)

When the Men Were Gone”, de Marjorie Herrera Lewis. O femeie într-un sport al bărbaților. Tylene Wilson este director adjunct de școală în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Bărbați nu prea mai sunt, așa că femeia preia și calitatea de antrenor al echipei de fotbal a școlii, deși toată comunitatea se opune. (Star Telegram)

Kabbalah: Secrecy, Scandal And The Soul”, de Harry Freedman. O practică enigmatică. Textele și în general practicarea kaballah stau la baza cărții scrise de Harry Freedman într-un limbaj accesibil, cu un stil lejer, cu multe detalii și fără note de subsol. A vorbi despre această practică enigmatică și complexă într-un singur concept este o mare neînțelegere. (Scotsman)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ecranizări ale unor cărți, așteptate în 2019

Next Article

Cărți ieftine: Cele mai bune reduceri de azi, 13 februarie 2019

Related Posts

Total
0
Share