fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cele mai citite carti in februarie: ”Hotul de carti”, ”Cincizeci de umbre”, ”Prea multa fericire”

Elefant ne ofera cateva detalii de  culise, legate de cele mai vandute/citite carti in luna februarie 2014. Va prezentam mai jos topurile elefantului, dar va si intrebam: cate dintre cartile de mai jos le-ati citit?

top_10_carti_ferbruarie

Cele Cincizeci de umbre ale lui Grey, carte care s-a menținut mai mult de un an în topul lecturilor preferate de români a fost detronată în luna februarie de Hoțul de cărți, a lui Markus Zusak, conform unui clasament efectuat de elefant.ro.

Pe poziția a treia în top se află autoarea Alice Munro cu titlul Prea multă fericire. Celelalte două volume din seria Fifty Shades a lui E.L.James ocupă pozițiile patru și cinci în TOP 10 Carte publicat de elefant.ro.

Balcic. Micul paradis al României Mari, ultima carte publicată de Lucian Boia își face debutul direct pe locul al șaselea în top, fiind cel mai performant titlu al unui autor român în luna februarie a acestui an.

În topul volumelor pentru copii, Micul Prinț se menține pe poziția întâi a clasamentului de mai multe luni, dar poziția sa este amenințată de cartea Regatul de gheață, copia pe print a producției cinematografice Frozen, recent premiată cu două premii Oscar.

top_10_carti_copii_februari

“Cartea, care reia povestea din cel mai popular film animat din ultimele luni, însoțită și de CD-ul Audio, a fost lansată în România în decembrie 2013 și în doar două luni a avut cele mai spectaculoase vânzări pe care le-am văzut vreodată la un volum pentru copii. Cu certitudine, povestea modernă a Crăiesei Zăpezilor scrisă de Andersen este acum un adevărat fenomen în rândul juniorilor”, spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

În topul de carte destinată copiilor, pe locul al treilea ca vânzări se situează volumul Habarnam pe Lună.

Comunicat de presa PR Steps

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Recomandare evenimente, 10 martie 2014

Next Article

Peste 170 de carti cu 51% reducere. Vezi titlurile

Related Posts
revista UZP
Citește mai mult

Revista UZP nr. 26/2022

Primul aspect care poate fi menționat în legătură cu numărul 26/2022 al Revistei UZP este aria largă de…

Total
0
Share