fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cele mai citite carti in miez de vara

top-carti-iunieFinalul surprinzator al ultimului sezon televizat al serialului Urzeala Tronurilor a impulsionat romanii sa cumpere si sa citeasca versiunea tiparita a povestii. Astfel, in iunie, a intrat direct pe locul al doilea in topul autorilor straini intocmit de elefant.ro pe baza vanzarilor de carte, seria scrisa de celebrul George R.R. Martin si cea care sta la baza serialului TV de succes. In fruntea topului autorilor straini se afla totusi Veronica Roth cu titlul Four. O antologie Divergent, iar pozitia a treia ii revine scriitoarei britanice E L James cu deja cunoscuta poveste Cincizeci de umbre ale lui Grey.

In iunie, cea mai citita carte scrisa de un autor roman, conform elefant, a fost volumul Noi vorbim, nu gandim lansat recent de scriitorul si realizatorul emisiunilor de televiziune Radu Paraschivescu. Cartea cuprinde o serie de derapaje verbale des intalnite in vorbirea zilnica si adunate de autor pentru a expune o imagine reala a spatiului public romanesc.

In cadrul aceluiasi clasament, romanii au mai preferat sa citeasca Cum s-a romanizat Romania a lui Lucian Boia, respectiv Cronica de Cotroceni a Adrianei Saftoiu, titlurile aflandu-se pe locurile al doilea, respectiv al treilea, in topul vanzarilor elefant.

Tot in luna iunie a anului curent, in topul eBooks se afla Corina Ozon cu Noptile amantilor, urmata de Adriana Saftoiu cu scrierea Cronica de Cotroceni, volumul fostei consiliere prezidentiale fiind, inca de la lansarea sa, una dintre cele mai cautate carti, atat in versiunea tiparita cat si digitala.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri foarte mari si transport gratuit la cartile din colectia Fiction Connection

Next Article

"Totul pentru tine" de Mary Carter, impreuna cu Libertatea pentru femei

Related Posts

Total
0
Share