fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cele mai citite carti la sfarsit de vara

201106-omag-books-fitness-300x205Romanii ii prefera in continuare pe Markus Zusak, Chris Simion si E.L.James.

Andreea Esca, Tudor Chirila si Irina Binder raman pe primele locuri in topul cartilor citite de romani in luna august.

Romanii au fost conservatori cu privire la cartile pe care le-au cumparat si citit in luna august, conform ultimelor date furnizate de elefant.ro. Astfel, autoarea Chris Simion cu povestirea Ce ne spunem cand nu ne vorbim este in continuare in topul preferintelor romanilor, cu cele mai multe carti vandute in luna august. Inca de la inceputul anului, Chris Simion a captat atentia cititorilor cu povestea de viata si cu atitudinile pe care le adopta personajul principal, foarte asemanatoare cu intamplarile din viata reala.

Urmatoarele pozitii ale topului autorilor romani sunt ocupate tot de nume cunoscute precum Irina Binder cu volumul Fluturi, pe locul al doilea si de Andreea Esca cu Ce-am facut cand am tacut, pe locul al treilea.

“In general, in sezonul estival nu sunt lansari de carti si cititorii tind sa aleaga titluri de tip best-seller, asa cum s-a intamplat si cu cei care cumpara carti de pe elefant. Toamna aduce cu sine noi titluri, ocazie cu care ne asteptam ca preferintele cititorilor sa se schimbe, iar in top sa apara alte nume de autori”, spune Dan Vidrascu, CEO elefant.

Cand vine vorba de carti in format digital, in luna august romanii au ales scrierile autoarei britanice E.L. James. Mai exact, trilogia Cincizeci de umbre ale lui Grey a ocupat primele trei locuri ale topului realizat de elefant. In cadrul aceluiasi clasament, se mai afla scrierile Cel care ma asteapta a lui Parinoush Saniee si Splendida cetate a celor o mie de sori, scrisa de Khaled Hosseini.

O alta carte citita de romani cu mare placere este Hotul de carti a autorului Markus Zusak. De la inceputul anului, dar si in luna august, acest volum pastreaza un loc fruntas in topul vanzarilor de carte scrisa de un autor strain, in Romania. Pe locul al doilea in cadrul aceluiasi clasament se afla tot autoarea britanica E.L. James cu volumul I din seria Cincizeci de umbre ale lui Grey, urmata de John Green cu scrierea Sub aceeasi stea.

Comunicat de presa PR Steps

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concurs: castiga un exemplar din cartea "Fugara" de Alice Munro, oferit de Editura Litera

Next Article

O noua aparitie in Colectia Top 10+ de la Editura Polirom: "Copila de zapada", de Eowyn Ivey

Related Posts

Total
0
Share