fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cele mai vandute carti Litera la Bookfest 2015

Stand-Litera-Bookfest-2015

În perioada 20-24 mai, Litera și-a întâmpinat cititorii la standul său din cadrul Bookfest 2015 cu o ofertă editorială bogată (350 de titluri noi față de ediția anterioară), reduceri de până la 70%, vouchere cu sume între 15 și 21 de lei, tombolă cu premii garantate și o campanie de crowdfunding pentru Noaptea Cărților Deschise, în cadrul căreia fiecare vizitator care a dorit să se implice putea achiziționa titluri din colecția Clasici Moderni cu numai 5 lei.

Top 5 vânzări la titlurile Litera

Pe primul loc al titlurilor pentru adulți vândute de Litera la Bookfest 2015 se află Sticletele, de Donna Tartt, carte câștigătoare a Premiului Pulitzer 2014. Lansarea romanului a avut loc sâmbătă, în prezenta doamnei profesoare Elisabeta Lăsconi, bloggerului literar Laura Câlțea, criticului literar Bedros Horasangian și actriței Maia Morgenstern, care a lecturat câteva pagini memorabile.

Lansare-Sticletele

Pe locul al doilea se află Capitalul în secolul XXI, de Thomas Piketty, considerată de Paul Krugman, laureatul Premiului Nobel pentru Economie, cea mai importantă carte economică a deceniului. La evenimentul de lansare au participat Daniel Dăianu, economist, Sorin Pîslaru, redactor șef la Ziarul Financiar și Bedros Horasangian, critic literar.

Lansare-Capitalul-in-secolul-XXI

Locul al treilea este ocupat de cartea Lean In. Femeile, munca și voința de a conduce, scrisă de Sheryl Sandberg, al doilea om din conducerea Facebook. Anca Vlad, fondatoarea mai multor business-uri românești, care a semnat prefața cărții, alături de Mihaela Tatu, trainer dezvoltare personală, și Daniela Palade Teodorescu, redactor șef revista Avantaje, au participat la evenimentul de lansare a cărții.

Lansare-Lean-In

Pe locul al patrulea se află cartea Labirintul. Tratament letal, de James Dashner, iar pe locul al cincilea Drumuri de vis prin Europa.

Top 5 vânzări la titlurile Litera Mică

Pe primul loc al vânzărilor de carte pentru copii se află Cele mai frumoase poezii pentru copii, cu versuri de Aurora Georgescu și ilustrații de Tony Wolf. Lansarea cărții a avut loc în prezența Aurorei Georgescu și a Biancăi Brad.

Lansare-Cele-mai-frumoase-poezii-pentru-copii

Al doilea loc este ocupat de CD-ul de cântece și jocuri pentru copii Atențiune, accelerăm!, lansat alături de autorii săi: Gașca Zurli.

Lansare-Gasca-Zurli

Pe locurile trei, patru și cinci se află cărțile Disney. Învăț să citesc. Regatul de gheață, Alte 365 de glume, respectiv Disney. Violetta. Trăiască muzica!.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un fel de prădător („Istoria Iubirii”, de Simon May - Editura Nemira)

Next Article

Carti cu Libertatea pentru femei: "Arsita noptii" de Sandra Brown

Related Posts

Total
0
Share