fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cele mai vândute titluri ale Grupului Editorial ALL în 2019

Pisicile războinice

Seria Pisicile războinice, semnată de Erin Hunter, domină topul celor mai vândute titluri ale Grupului Editorial ALL şi în anul 2019. Primele zece poziţii în preferinţele cititorilor noştri sunt ocupate de cărţile pentru copii, cele de medicină, literatură şi non-ficţiune.

  1. Pisicile războinice, bestselleruri New York Times, au ajuns la volumul al XVII-lea în limba română: Puterea celor trei. Umbre adânci. Fascinantele aventuri ale clanurilor de pisici sălbatice sunt marcate de îndoială, boală şi trădare.
  2. Un apartament la Paris continuă seria thrillerelor provocatoare semnate de Guillaume Musso, numit de Le Parisien „cel mai uluitor romancier francez contemporan”. O anchetă tragică, secrete tulburătoare și o cursă contracronometru sunt doar câteva dintre ingredientele acestei povești pe care pur și simplu nu o poți lăsa din mână.
  3. Medicină internă pentru cadre medii reprezintă rodul colaborării unui prestigios colectiv de autori, medici de diferite specialităţi, a cărui coordonare a fost asigurată de medicul Corneliu Borundel. Volumul conține informaţii revizuite, adăugite şi actualizate conform ultimelor cercetări ştiinţifice întreprinse în diversele specialităţi ale medicinei interne şi expuse la un nivel elevat, dar comprehensibil.
  4. Marea carte a corpului uman îi ajută pe micii cititori să dezlege tainele corpului omenesc. Textele sunt redactate într-un mod simplu și precis, pe un ton prietenos, pe alocuri chiar ghiduș, iar ilustrațiile sunt extrem de sugestive. Cele patru postere uriașe incluse reprezintă o surpriză minunată pentru copii. 
  5. ROAR. 30 de femei. 30 de povești, de Cecelia Ahern, le va surprinde pe cititoare printr-un stil nou, proaspăt și accente suprarealiste. Primul volumul de proză scurtă tradus în limba română al scriitoarei irlandeze reprezintă strigătul femeilor: al femeilor care ne sunt prietene, al femeilor care ne sprijină și ne încurajează, al femeilor care ne inspiră și ne insuflă curaj.
  6. Arme, virusuri şi oţel. Soarta societăţilor umane, de Jared Diamond, culege cele mai puţin vizibile părţi ale istoriei umanităţii, expunându-le cititorului care are curiozitatea de a-şi pune întrebări la care istoria tradiţională nu oferă decât rareori şi doar întâmplător răspunsuri. Jared Diamond îl introduce pe cititor într-o lume fascinantă, în care virusurile, armele şi oţelul au constituit actorii principali în mărirea şi decăderea popoarelor lumii.
  7. Harrison. Manual de medicină are la bază ediţia a 18-a a renumitului „Harrison’s Principles of Internal Medicine”, carte de referință pentru studenți și medici. Volumul este uşor de consultat și se bucură de o extraordinară popularitate, datorită formatului său color și informațiilor bine organizate în scheme, grafice, algoritmi şi tabele.
  8. Pixi Ştie-tot. Stop bullying are rolul de a-i ajuta pe copii să reacționeze corect în fața hărțuirii și să rezolve ușor conflictele. Spiridișul Pixi a revenit anul acesta cu un nou format (13 x 20 cm) pentru cunoscuta colecție Pixi Știe-tot.
  9. Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace,de Stephen R. Covey, numără peste 15 milioane de exemplare vândute în întreaga lume, fiind considerată cea mai importantă carte a secolului XXI în domeniul afacerilor. Volumul este un instrument practic, care poate fi folosit cu rezultate excelente în viața de familie, în afaceri și în societate.
  10. Pixi. Marea carte cu povești de noapte bună cuprinde cele mai frumoase 61 de povestioare Pixi, însoțite de ilustrații minunate. Se adresează copiilor de peste 3 ani și sunt ideale pentru un moment liniștit și cald în familie, înainte de culcare.
bogdan
Total
0
Shares
2 comments

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
cadouri

Cadouri bine alese de Nemira

Next Article
Dictatura gastronomică

Dictatura gastronomică. 1501 feluri de mâncări, de Constantin Bacalbaşa (Editura Carusel, 2019)

Related Posts

Total
0
Share