fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“CEO must read” – o noua colectie in pregatire la Editura Litera

litera-logo-nou_final

Editura Litera pregateste o noua colectie la inceput de an. Mai jos aveti cateva detalii despre primele doua titluri ale colectiei.

Oamenii de business de succes știu că o condiție obligatorie ca să fii mereu în top este să înveți în fiecare zi, citind cărțile cele mai bune din domeniu. Colecția „CEO must read“ vă oferă cărți de leadership, management, cultură organizațională, investiții, strategie, lucrări excelente, ce vă vor inspira să schimbați modul în care vedeți lumea, afacerea dumneavoastră și oportunitățile întâlnite. Calea cea mai bună, mai rapidă și mai ușoară de a reuși în afaceri!

Avantajul, de Patrick Lencioni

De ce sănătatea organizaţională este cel mai important atu în afaceri

„Lectură obligatorie pentru toți oamenii de afaceri.“ – Publishers Weekly
Există un avantaj competitiv, fără îndoială, mult mai puternic decât oricare altul. Este acesta strategia superioară? Inovarea mai rapidă? Angajații mai inteligenți? Nu. Patrick Lencioni susține că diferența dintre companiile de succes și cele mediocre are prea puțin de-a face cu ceea ce știu acestea și cu cât de inteligente sunt și mai mult cu cât sunt companiile de sănătoase. O explorare coerentă și cuprinzătoare a avantajului unic pe care îl oferă sănătatea organizațională.

Patrick Lencioni este autorul mai multor lucrări de succes în domeniul managementului afacerilor, precum și fondator și președinte al firmei de consultanță organizațională The Table Group (www.tablegroup.com). Printre clienții săi se numără Microsoft, Visa, FedEx și Academia Militară Americană West Point. A colaborat cu publicații de prestigiu, printre care Wall Street Journal, Harvard Business Review, Fortune, USA Today.

Warren Buffett despre aproape orice

Biografia de afaceri a celui mai de succes investitor al lumii

 • Un volum al revistei Fortune (1966–2012)
 • Ediție îngrijită de Carol J. Loomis
 • Bestseller New York Times

„O colecție fascinantă.“ – Publishers Weekly

În 2013, se află pe locul al patrulea în topul Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 53,5 miliarde de dolari. Este supranumit Oracolul din Omaha. A transformat Berkshire Hathaway, dintr-o fabrică de textile, într-o forță uriașă a Americii corporatiste și a devenit unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri de pe planetă.

Volumul include cele mai bune articole publicate în revista Fortune de și despre Warren Buffett, ca și unele dintre scrisorile lui anuale către acționarii Berkshire, de fiecare dată examinate atent de cititori în căutarea revelațiilor sale despre ce a mai făcut pe piețele de valori mobiliare. Veți afla, citindu-l, care este principala strategie de afaceri a lui Buffett – căutarea de societăți subevaluate, în care să investească masiv; ce părere are despre instrumentele financiare derivate – „arme financiare de distrugere în masă“; detalii despre strânsa prietenie cu Bill Gates, și despre activitatea lor filantropică; amănunte din culisele vieții sale; cât din averea sa le va lăsa copiilor – „suficienți bani astfel încât să simtă că pot face orice, dar nu atât de mult încât să poată să nu facă nimic“. O vedere unică asupra celei mai fascinante povești de succes americane a vremurilor noastre.

Carol J. Loomis este redactor-colaborator la revista Fortune, unde lucrează din 1954. Din 1966, este expertul revistei în ce-l privește pe Warren Buffett, iar din 1977 este redactorul scrisorii lui anuale către acționarii Berkshire Hathaway. Printre numeroasele premii pe care le-a primit, se numără Premiul „Gerald Loeb“ pentru jurnalism de afaceri și primul premiu „Henry Luce“ acordat de Time Inc.

Vezi aici cartile Editurii Litera

Alte titluri din colectie:

 • [arrow_list]
  • Gary Keller, Jay Papasan – Acel lucru special. Calea simplă către succes
  • Patrick Lencioni – Cele cinci ispite ale unui CEO
  • Linda Hill, Kent Lineback – Cum să fii șef. Cele trei cerințe ale transformării într-un lider de succes
  • Dov Seidman – Cum. De ce CUM facem ceva înseamnă totul
  [/arrow_list]
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Rasfat de weekend: reduceri de pana la 89% la cele mai cautate carti

Next Article

Cafeneaua bookuria (10.01.2014)

Related Posts
revista UZP
Citește mai mult

Revista UZP nr. 26/2022

Primul aspect care poate fi menționat în legătură cu numărul 26/2022 al Revistei UZP este aria largă de…

Total
0
Share