fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cher își scrie memoriile și așteaptă filmul biografic

Cher își scrie memoriile și așteaptă filmul biografic. Celebra cântăreață Cher anunță că va intra în deceniul următor cu surle și trâmbițe. În prezent își scrie cu sârg memoriile, în timp ce un biopic bazat pe acestea este în process de realizare. Un musical după viața lui Cher a debutat recent pe Broadway și le are în prim-plan pe actrițele Stephanie J. Block, Teal Wicks și Micaela Diamond. (huffingtonpost)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Slujbe de aruncat în „Bullshit Jobs, A Theory”, de David Graeber. Pentru milioanele de persoane care au inundat cu comentarii blogul deschs în 2013, intitulat Slujbe de aruncat, David Graeber a pregătit o surpriză: cartea „Bullshit Jobs, A Theory”, care combină toate mărturiile despre depresia și frustrările de la locul de muncă cu psihologie, istorie, filosofie și economie. (Wired)

Darrel McLeod și Terese Mailhot sau „renașterea literaturii indigene americane”. Autorii Darrel McLeod și Terese Mailhot, aclamați de critică după ce și-au publicat memoriile bazate pe experiențele personale de indigeni, povestesc despre felul în care succesul le-a schimbat viața, dar și despre limitările la care îi supune statutul de reprezentanți ai „renașterii literaturii indigene americane”. (Vancouversun)

„Call Me Evie”, de J.P. Pomare. Adolescență captivă. Kate trăiește adolescența tipică de clasă mijlocie din Melbourne – băieți, fete răutăcioase, tați care flirtează ai acestor fete rele, nelipsita social media – dar tabloul este completat de personajul Evie, care „umple scena” cu povestea captivității în care o ține unchiul Jim. (Nz Herald)

„The Familiars”, Stacey Halls și vrăjitoarele din Pendle. Stacey Halls nu ar fi crezut niciodată că va scrie o poveste în care să se pună pe sine și pe temutele vrăjitoare din Pendle în miezul aceleiași acțiuni. Dar cartea „The Familiars” se dovedește un succes, o frescă a celebrelor procese ale vrăjitoarelor, din castelul Lancaster, amestec al legendelor locale care vin din secolul al XVII-lea cu problemele a două tinere prinse fără să vrea într-un angrenaj periculos. (Lep)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cărți ieftine: Cele mai bune reduceri de azi, 13 februarie 2019

Next Article
city break

Castiga un city break de 4* la Florenta! - Cadou de la Libris

Related Posts

Total
1
Share