fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Citeste cartea inainte sa vezi filmul

befunky_artwork.jpgPe data de 3 Octombrie are loc premiera filmului “Gone girl” in cinematografele din Romania.

Filmul regizat de David Fincher cu distributia formata de Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris si Missi Pyle, este ecranizarea romanului “Fata disparuta” de Gillian Flynn aparut in 2013 la Editura Trei.

Romanul “Fata disparuta” a fost numit thrillerul anului de catre The Observer si are toate ingredientele necesare pentru a nu-l mai lasa din mana pana nu il termini de citit.

Cine eşti? Cum am ajuns aici? Sunt întrebări care îl frământă pe Nick în ziua când sărbătoreşte cinci ani de căsnicie. Şi tocmai acum, soţia sa dispare pe neaşteptate. Primul suspect este Nick. Deşi îşi susţine nevinovăţia, dovezile împotriva lui nu încetează să apară. Sub presiunea mass-mediei, face paradă de cinism şi de minciuni. Iar jurnalul lui Amy, descoperit de poliţie, dezvăluie că mariajul lor era departe de a fi perfect.

Este Nick un ucigaş? Adevărul îţi dă fiori: este mai întunecat decât ţi-ai fi imaginat.

Vocile personajelor sună atât de autentic, încât cititorul devine un observator direct al mariajului disfuncţional. Un adevărat tur de forţă. – The Guardian

Gillian Flynn trasează cu subtilitate portretul unei femei care încearcă să mulţumească un soţ imposibil, dar anumite indicii sugerează că nu totul este aşa cum pare. O versiune a faptelor ascunde o alta într-un roman care manipulează în mod inteligent cititorul. – Sunday Times

Eu cred ca ar fi bine sa citim cartea inainte de a vedea filmul deoarece ne va da o imagine mult mai clara a povestii. Voi ce parere aveti?

Anuța Stănculeanu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cum a fost prima zi de scoala?

Next Article

Intimitate (recenzie la cartea ”Incest din Jurnalul dragostei”, de Anais Nin)

Related Posts

Total
0
Share