fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cititorii de poezie sunt pe Instagram

Instagram

Cititorii de poezie sunt pe Instagram. Najwa Zebian scrie versuri. Este la cel de-al treilea volum, „Sparks of Phoenix”, iar renumele său tot crește. De la lansarea versurilor pe Instagram, aproape un milion de consumatori de poezie o urmăresc cu interes. Foarte personală, colecția cuprinde șase părți despre călătoria spre vindecare după abuz. (quillandquire)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Where the Crawdads Sing”, de Delia Owens. Șase luni de best selling. Lista „New York Times” de bestselleruri este ocupată de șase luni, rontre altele, de volumul „Where the Crawdads Sing”, o poveste amestecată despre criomă, iubire, mister, dramă de familie și farmecul naturii. Toate într-un singur volum. (CBS News)

Outpost”, de Dan Richards. Meditație asupra izolării. Bun venit într-un loc uitat de lume, fără vecini, fără mașini, fără tehnologie și fără utilități. Richerds este la a treia încercare de a convinge oamenii că întâlnirea cu propria solitudine în mijlocul unei pustietăți ne poate schimba percepția asupra vieții, alumii și a noastră înșine. (The Guardian)

Blood Orange”, de Harriet Tyce. Șansa de a prinde… șansa. Profesional, cariera lui Alison Wood este sub cele mai bune auspicii. După 15 ani de trudă i se dă spre rezolvare procesul unei femei din înalta societate care și-a înjunghiat mortal soțul în timp ce acesta dormea. Scandal, picanterie, vizibilitate, tot ce are nevoie parcursul profesional al tinerei pentru un imbold. Doar că în plan personal, Alison este un dezastru. (idahostatesman)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Opposite of Always”, de Justin A. Reynolds. Călătoria în timp realizează o iubire imposibilă. Jack King este aproape de a merge la facultate și în același timp un personaj bizar, mult mai înțelept decât vârsta lui, cu abilitatea de a călători în timp și cu o inimă mare. Așa ciudat cum este, vede lucrurile într-o altă lumină și la altă scară decât semenii săi. Undeva începe să încolțească ideea că nu și-a atins potențialul… (chireviewofbooks)

bogdan
Total
4
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Târgul Cadourilor de Iepuraș

Târgul Cadourilor de Iepuraș la Libris: reduceri de până la 50%

Next Article
Books50

50% Reducere la peste 40.000 de cărți. Doar azi!

Related Posts

Total
4
Share