fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cititorii preferă cărțile în format fizic

Cititorii preferă cărțile în format fizic. Un studiu extins asupra preferințelor consumatorilor de carte din SUA a relevat faptul că cititorii preferă formatul fizic și își doresc să poată atinge cărțile pe care le citesc. Diferența între cei care vor să țină cărțile în mână și cititorii care aleg formatul electronic este de circa 40 de procente. (Forbes)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Carte în „capsula timpului”. Un episod inedit a avut-o ca protagonistă pe scriitoarea sud-coreeană Han Kang, care a preferat să tragă symbolic un cearșaf peste ultima sa carte și s-o îngroape într-un tip de „capsulă a timpului”, pentru 95 de ani, undeva în Norvegia. În 2114, editorii ar urma să taie plantele însămânțate cu această ocazie și să printeze textele inedite, aflate în cutii îngropate, nevăzute de nimeni până atunci. (The Guardian)

„Get Georgia Reading” sau cum să accesezi mii de cărți gratuit. Site-ul „Get Georgia Reading” a pregătit accesarea gratuită a mii de cărți din toate genurile pentru vara acestui an. Programul încurajează elevii de pe tot cuprinsul statului american să citească în vacanță cât mai mult. Anul trecut au fost lecturate 66.614 cărți, timp de 927.334 de minute. (allongeorgia)

Cărți vintage, o achiziție… exclusivistă. Pentru cei care doresc să achiziționeze cărți rare și prețioase, o investiție la fel de exclusivistă ca piesele de modă sau alte obiecte de fashion, există „The Hound of the Baskervilles”, de Sir Arthur Conan Doyle, la prețul de 51,629 de dolari, „The Tailor of Gloucester”, de Beatrix Potter, ediție din 1902, semnată, cu 48,432 de dolari sau prima ediție a cărții „The Tale of Mrs. Tiggy-Winkle”, care poate fi achiziționată contra sumei de 43.051 dolari. (Bookriot)

Cărți în frizerie și copii care citesc cât sunt tunși. O frizerie din Arlington pune la dispoziția copiilor care vin să fie tunși cărți cu care să-și facă timpul petrecut acolo cât mai agreabil. Programul se numește „Read Early And Daily”, iar cărțile de care cei mici nu se pot dezlipi după ce au freza gata li se dăruiesc. (Arlnow)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Femei care aleargă cu lupii

Recenzie la cartea Femei care aleargă cu lupii, de Clarissa Pinkola Estés

Next Article
Transport Gratuit

Ofertă Libris: Transport Gratuit la orice comandă, indiferent de valoare

Related Posts

Total
0
Share