fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cititul din plăcere, crucial pentru copii + alte 3 informații

Cititul din plăcere, crucial pentru copii. Cele mai recente studii reconfirmă faptul că, prin stimularea imaginației, a gândirii critice și dezvoltarea empatiei, cititul le dă copiilor toate „uneltele” necesare pentru a reuși la școală, la muncă și în viață. (The Independent)

Cărți pentru înțelegerea Venezuelei. Manifestări de stradă, inflație de peste 1.000%, doi oameni clamând în același timp că sunt președinți ai țării, amenințarea cu războiul civil – aceasta este Venezuela la șase ani de la moartea lui Hugo Chávez. Șase cărți sunt edificatoare pentru felul în care s-a ajuns aici. (The Guardian)

Villa Air-Bel, ascunzătoarea artiștilor de naziști. În 1940, câțiva americani și europeni stabileau în sudul Franței o casă-ascunzătoare pentru artiștii care fugeau din fața naziștilor ce ocupaseră Franța. „Villa Air-Bel”, de Rosemary Sullivan, este cartea poveștilor acestor intelectuali hăituiți. (New Yorker)

„Family Trust” sau Silicon Valley în alt registru. Cartea „Family Trust”, de Kathy Wang, este o poveste-pildă și semnal de alarmă în fața influenței pe care o capătă, prin crearea de dependență de tehnologie, tot ceea ce se imaginează în Silicon Valley în fiecare zi. (Wired)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Seria Misterele Universului - 3 cărți despre fenomene stranii care există!

Next Article

Super Weekend: peste 4.000 de cărți cu preț maxim 10 lei!

Related Posts

Total
1
Share