fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Clienții Libris au donat 100.000 de euro Organizației Salvați Copiii

Libris face treabă foarte bună. Și mă gândesc acum nu doar la promoțiile cu care ne răsfață, la eforturile pe care le face pentru a oferi transport gratuit prin curier chiar și la o carte de 1 leu…, ci și la faptul că de ani buni Libris se implică și social, face campanii, târguri, strângeri de fonduri pentru cauze umanitare.

Dacă ai comandat și tu vreo carte de la Libris ai văzut că acolo, în pagina de comandă, exista și un buton, o selecție prin care puteai face și o donație către Organizația Salvați Copiii. În mai puțin de 2 ani s-au adunat 100.000 de euro! O cifră impresionantă, bani donați de 135.000 de persoane. De cititori, aș spune.

Mai jos găsiți povestea aceastui proiect. Și nu uitați: când comandați o carte sau mai multe de la Libris, faceți și o mică donație. Ajută! Felicitări, Libris, felicitări și tuturor celor 135.500 de oameni buni.

Libris

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
recomandări

Recomandările zilei - 29 septembrie 2016

Next Article
spioana

Spioana, un nou bestseller de Paulo Coelho

Related Posts

Total
0
Share