fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Clubul de lectura Nemira a ajuns la editia 6

Clubul de lectură Nemira este locul în care pasionaţii de lectură se întâlnesc pentru a dezbate cărţile lor preferate, alături de scriitori şi editori deopotrivă! Ediţia lunii iulie a propus cititorilor o discuţie despre cartea 2001: Odiseea spaţială de Arthur C. Clarke, considerată una dintre cele mai bune cărţi de SF ale tuturor timpurilor.

Clubul de lectură Nemira revine pe 26 august, începând cu ora 19.00, în mansarda librăriei Cărtureşti Verona. De această dată, cartea aleasă de către cititori este Maşina timpului de H.G.Wells, autor recunoscut drept “unul dintre părinţii literaturii SF”, alături de Jules Verne.

Maşina timpului, cea mai cunoscută lucrare a autorului, a fost publicată în anul 1895 şi invită cititorii la o discuţie despre călătoria în timp. Subiectul călătoriei în timp mai fusese abordat înainte, însă Wells a fost primul care a reuşit să îmbine rigurozitatea științei cu imaginația, manipulând o serie de idei și teorii preluate de la profesorul său, Thomas Henry Huxley, profesor de biologie în Londra şi susţinător al teoriilor lui Darwin despre evoluţie.

clubul_de_lectura_Nemira

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult", de Irvine Welsh (Editura Polirom)

Next Article

Manuale si rechizite scolare: invata limba germana cu Das Heft der Schmetterlinge - Caietul fluturilor

Related Posts

Privacy Preference Center

    Total
    0
    Share