fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Clubul de Lectura Nemira, editia de aprilie

Clubul de Lectură Nemira este prilejul ideal de a interacţiona cu oameni din diverse domenii, scriitori, editori, care au cel puţin un lucru în comun cu tine: plăcerea lecturii! Acesta este numai unul dintre motivele pentru care Clubul de Lectură Nemira devine locul ideal în care putem discuta liber, într-un cadru relaxat, despre cărţile voastre preferate.

Nemira vă invită la a doua întâlnire a Clubului de Lectură, luni, 22 aprilie, în incinta librăriei Cărtureşti – Verona, începând cu ora 19.00, la mansardă pentru a dezbate împreună “cel mai important roman SF din toate timpurile“, Dune, de Frank Herbert.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9617003d6&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.nemira.ro%2Ffrank-herbert”]Vezi aici cartile scrise de Frank Herbert[/button]

Saga Dune, cea mai vândută serie SF din istorie și considerată de mulți drept cea mai bună operă a genului, precum şi cea mai cunoscută operă a respectatului autor american Frank Herbert, a câștigat Premiile Hugo și Nebula, fiind adaptată pentru marele și micul ecran. De-a lungul anilor, Dune a determinat apariţia unui număr impresionant de continuări, prequeluri, bandă desenată și lucrări ale fanilor.

550p4001

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Bookurii pentru copii: pana la 48% reducere la cartile de la Egmont

Next Article

"Formula sanatatii perfecte. Dieta alcalina", de Theodore A. Baroody (Editura Vidia)

Related Posts

Total
0
Share