fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Clujenii sunt asteptati la o noua librarie Nemira

Editura Nemira inaugurează o nouă librărie în Cluj, de această dată în Polus Center, în acelaşi concept tip insulă cu care editura ne-a obisnuit.

Într-un mod ingenios şi elegant de prezentare a cărţilor în cadrul unui spaţiu comercial, o librărie Nemira este precum o oază de cultură, un spaţiu cu adevărat inedit. Mobilierul de forma unei insule, atmosfera plăcută şi luminile aşezate strategic scot în evidentă volumele de mare valoare pe care Nemira le propune cititorilor.

Începând de azi, Librăria Nemira din mall Polus Center Cluj îşi aşteaptă cititorii zilnic, între orele 10.00 şi 22.00, în Comuna Floreşti, Jud. Cluj, Str. Avram Iancu, nr. 492-500, cu cele mai cunoscute titluri şi cele mai îndrăgite colecţii: Nautilus SF, Damen Tango, Suspans, Babel, Nemira Junior, Yorick, Cuaternar, Glossy Books sau Erotikos.

În plus, librăria Nemira din mall Polus Cluj îşi întâmpină cititorii cu o ofertă specială de 50% la orice titlu, până luni, 29 aprilie!

Vezi aici cartile Editurii Nemira

cluj2

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nemira il sarbatoreste pe Marian Truta. La multi ani!

Next Article

Noaptea cartilor deschise, un eveniment reusit pus la cale de Editura Litera si ziarul Ring

Related Posts

Total
0
Share