fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Colectia de teatru Yorick de la Nemira

De când n-ați mai mai fost la teatru? De când n-ați mai citit o carte cu și despre teatru?

Știați că editura Nemira a dezvoltat una dintre cele mai importante colecții româneşti de teatru, Colecția Yorick? Dacă ştiaţi, atunci sigur vă place teatrul şi merită să aflaţi că, până pe 16 decembrie, Zilele Teatrului Nottara ne aduc spectacole de succes şi premiere, aniversări, dezbateri și colocvii.

Spectacolul „Uzina de plăceri S.A.“, după piesa „Ca Zăpada şi cei doi” de Valentin Nicolau, în regia lui Alexandru Berceanu, împlineşte nici mai mult, nici mai puţin de zece ani de la premieră. În seara de vineri, 14 decembrie, ora 19:00, spectatorii sunt aşteptaţi la o reprezentaţie aniversară. „Ca Zăpada şi cei doi“, piesă care a câştigat Premiul pentru Dramaturgie Camil Petrescu, este o explorare a identităţilor misterioase, pornind de la o poveste care, aparent, ne pune în faţa unor personaje desprinse din lumea noastră: o telefonistă de la linia erotică, un anonim care joacă la Bingo… Puţin vis, puţină realitate, mult teatru, în toate sensurile cuvântului. Din distribuţie fac parte Virgil Ogăşanu şi Crenguţa Hariton. (Sursa: Yorick.ro)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Vrei jucariile pana in Ajun? Comanda-le acum!

Next Article

UK National Book Award pentru romanul Copila de zăpadă, de Eowyn Ivey

Related Posts

Total
0
Share