fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Coltul colectionarului: anticariat online cu peste 25.000 de titluri de carte

Pentru cei care cauta o anumita carte, dar si pentru colectionari, un anticariat online poate fi o adevarata mina de aur. Aici nu conteaza preturile, ci doar cartea. Daca intr-o librarie online cartile sunt judecate dupa instrumente de marketing, precum promotii, reduceri etc., intr-un anticariat intram pentru a gasi ceva “de negasit” sau pentru a ne mari portofoliul de carte valoroasa.

Un astfel de anticariat online este si coltul colectionarului – un spatiu cu peste 25.000 de titluri de carte, majoritatea in stare foarte buna. Sunt si titluri mai noi, dar aici gasesti cu siguranta carti pe care cu greu le mai poti procura din alte parti. Preturile sunt pe masura valorii cartilor, dar exista si multe titluri de carte cu preturi incepand de la 5 lei.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Harta cerului. Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca, de Felix J. Palma (Editura Trei)

Next Article

"Thomas şi prietenii lui” - DVD cu Gazeta Sporturilor, la 12,99 lei

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share