UPDATE. Castigatorii concursului sponsorizat de Nemira sunt: Pauna Oana, Alex si Gabriela L. Felicitari tuturor participantilor.
Castigatorii vor fi contactati prin e-mail pentru stabilirea detalii de transmitere a premiului.
Mai jos aveti captura video a tragerii la sorti:
Editura Nemira si bookuria.info va invita la concurs. Cu prilejul Gaudeamus, Editura Nemira va premiaza pentru pasiunea si bookuria lecturii cu 3 exemplare din Antologia Viitorului. Asadar, vom avea trei castigatori.
Pentru a putea castiga una dintre cartile oferite de Editura Nemira trebuie sa va incadrati in limitele regulamentului urmator.
Regulament concurs:
1. Te abonezi la newsletter-ul bookuria.info (daca esti abonat dai skip la acest pas) – Te poti abona de aici, sau prin formularul de pe sidebar.
2. Ne spui, aici, printr-un comentariu cum se numeste Almanahul pe care Editura Nemira il pregateste pasionatilor Science Fiction si care este ultima carte SF citita – intr-o scurta fraza spuneti si ce v-a placut la acea carte. Ne dorim un scurt comentariu, nu vom lua in calcul raspunsuri monosilabice.
3. Daca ai placerea ne poti da si un like la pagina blogului (optional)
Asteptam raspunsurile voastre pana pe data de 30 noiembrie, orele 23.59 fix.
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti (vom folosi popularul sistem random.org)
Va rugam sa folositi in comentarii adresa de e-mail cu care v-ati inscris la newsletter (alte adrese de e-mail nu vor intra la tragerea la sorti)
Mult succes!
Despre premiu:
100 de povestiri scurte despre viitor și cum va fi el. Autorii sunt oameni de știință, jurnaliști și scriitori SF celebri: Arthur C. Clarke, Bruce Sterling, Cory Doctorow, Greg Bear, Gregory Benford, Rudy Rucker, Greg Egan, Stephan Baxter, Frederik Pohl, Vernor Vinge, Michael Moorcock, Kim Stanley Robinson ș.a.
Povestirile acoperă o gamă largă de subiecte legate de viitor, adoptând forme dintre cele mai diferite, de la satire, scheciuri până la recenzii despre cărți fictive sau articole de știință.
Antologia cuprinde povestiri publicate inițial în prestigioasa revistă Nature, între anii 1999 și 2006. Este o carte unică, concepută deopotrivă de scriitori și oameni de știință, care se adresează oricărui cititor interesat de speculațiile despre viitor.
Concurs promovat pe Concursuri online
Nemira pregateste pasionatilor de SF Almanahul Anticipatia. Ultima carte SF citita este Dune de Frank Herbert. Am ales sa citesc aceasta carte deoarece, Herbert ne dezvaluie un alt univers din viitor, o noua civilizatie. Dune cuprinde toate elementele ce te fac sa stai ca pe jar: intrigi, mistere, politica, dragoste si religie. Din punctul meu de vedere, este un must-read. (Am dat si like).
Almanahul SF se numeste Anticipaţia 2013 .
Ultima carte SF citita este 2001: O odisee spatiala. De fapt am recitit-o. O carte de referinta pentru fanii genului SF, foarte interesanta prin faptul ca a fost scrisa inainte de a se face anumite descoperiri spatiale.
Almanahul se numeste Anticipatia. Am citit “Jocul lui Ender” de Orson Scott Card, o carte care m-a tinut permanent in suspans, imprevizibila, plina de actiune, captivanta. E una din cele mai bune carti SF pe care le-am citit…o carte care m-a imbogatit spiritual, un veritabil “manual de supravietuire”.
Almanahul SF se numeste Anticipaţia 2013.
Ultima carte SF citita a fost seria “Dune” de Frank Herbert.
cartea cititaq este Dune de FRANK HERBERT o carte captivanta, plina de actiune , un alt univers din viitor
ALMANAHUL SF SE MUMESTE ANTICIPATIA
Almanahul SF se numeste Anticipatia 2013
Ultima carte citita a fost Dune de Frank Herbert o carte care mi-a trezit din nou interesul pentru citit.
Almanahul SF se numeste Anticipaţia 2013. Ultima carte SF citita a fost Total Recall de Philip K. Dick
Almanahul SF se numeste Anticipaţia 2013. Ultima carte SF citita a fost “Noptile bestiei”, o carte extraordinara care m-a fascinat prin subiectul captivant si farmecul frazelor, la care trebuie sa adaug si maretia artei scrisului care m-a impresionat.
Almanahul SF se numeste Anticipaţia 2013. Ultima carte SF citita a fost Eu,robotul!-de Isaac Asimov.
Almanahul se numeste Anticipatia 2013.
Ultima carte sf citita a fost Ciberiada de Stanislaw Lem.Am citit-o dupa Eu,robotul in perioade diferite.Daca la inceput credeam ca Asimov nu poate fi egalat,am inteles in timp ca nu e nevoie doar de scriituri ca a lui Asimov,ca sa-mi placa.Exista mai multe tipuri de sf si mi-au placut povestile,povestirile,aventurile lui Clapautius si Trurl.Am intrat intr-o lume noua,am descoperit moduri superioare de a intelege lumea si imi pare bine ca am citit aceasta carte.Amuzanta,filosofica,usor de citit,Ciberiada ramane una dintre cartile mele de suflet.
Almanahul se numeste Anticipatia 2013. Ultima carte SF citita este Dune. Mi-a placut tot la aceasta carte, pur si simplu am adorat Universul creat de Herbert. Este o carte superba care m-a cucerit de la prima pagina.
Almanahul se numeste Anticipatia 2013. Anul acesta am citit trilogia “The Hunger Games”. Am pus mana pe ea doar dupa ce am auzit de film, dar odata ce am inceput-o, nu am mai putut sa ma opresc pana cand a fost gata.
Almanahul editurii Nemira se numeste Anticipatia. Ultima carte SF pe care am citit-o a fost Solaris, de Stanislaw Lem, care este si o carte psihologica. Mi-a placut faptul ca autorul a reusit sa creeze o atmosfera plina de mister si de suspans, care m-a tinut cu sufletul la gura pana la ultima pagina.
Almanahul pregatit de editura Nemira se numeste “Anticipatia”. Ultima carte SF citita de mine este seria “Dune” de Frank Herbert care m-a impresionat prin noua perspectiva a viitorului asupra structurilor politice, religioase, sociale si in tehnologie.
Ultima carte SF citita a fost Solaris – Stanislaw Lem . O carte despre conditia umană şi comunicarea cu speciile extraterestre. Cartea vorbeşte despre incapacitatea omului de a înţelege lucruri care sunt situate undeva departe faţă de sfera obişnuitului.
Almanahul se numeste Anticipatia 2013.
ANTICIPATIA2013. Ultima carte recitita a fost Solaris-Stanislav Lem.Desi SF prin natura timpului si spatiului,eu am considerat afi mai mult de atat,adica si un roman psihologic,prezentandu-ne conditia omului oriunde s-ar afla.Evidentiaza sentimentul de vinovatie de care orice fiinta umana ar trebui sa scape,rezolvandu-si problemele interioare,indiferent daca e pe Pamant sau in spatiu,Planeta Solaris reprezinta de fapt forul interior al fiintei.Filmul Solaris de Tarkovsky merge mult mai departe cu ideea,dandu-i o conotatie religioasa,adica apropierea de Dzeu.
Multumesc mult!Sunt foarte bucuroasa ca o sa am o carte sf pe raftul meu.