fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Concurs: Câștigă un pachet de cărți cu autograful autorului Adrian Stângă

Adrian Stângă

Întrucât se apropie lansarea celor mai recente cărţi scrise de mine, vă invit la un concurs. Puteţi câştiga 3 exemplare din volumul de versuri ,,La fiecare pas” şi 3 exemplare din monografia ,,Moreni – Presa şi fenomenul cultural (de la 1925 şi până astăzi)” la pachet, bineînţeles cu autograful autorului. Adică, vor fi 3 câştigători! Aceştia vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi prin intermediul site-ului random.org.

Pentru a participa trimiteţi răspunsul corect la următoarea întrebare pe adresa de e-mail andi_mex@yahoo.com până la data de 23.11.2016, ora 17.00: Cu ce volum a debutat Adrian Stângă în luna decembrie a anului 2002 la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte?

Mult succes!

Adrian Stângă

Nota redacției: Adrian Stângă este de ceva vreme colaboratorul nostru, îi puteți citi recenziile pe Bookuria, în secțiunea ”recenzii”.

bogdan
Total
0
Shares
3 comments

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Gaudeamus 2016

Programul evenimentelor editurii ALL la GAUDEAMUS 2016

Next Article
15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit

Luminița Saviuc va fi prezentă la lansarea cărții sale în România: 15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit

Related Posts

Total
0
Share