fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Concurs: Câștigă 3 titluri interesante oferite de Editura Herald

UPDATE – Rezultate Concurs. Vă mulțumim pentru participare, mulțumim și Editurii Herald pentru frumoasele cărți. În urma tragerii la sorți, pachetul cu cele 3 cărți oferite de Editura Herald va ajunge la Diana D. Vă așteptăm cu drag și la viitoarele noastre concursuri.

Vezi aici toți participanții la tragerea la sorți


concurs

Revenim cu un nou concurs, de această dată cu cărți frumoase oferite de Editura Herald. Așa cum v-am obișnuit vă propunem un regulament simplu și sperăm ca premiul oferit de Editura Herald să vă fie pe plac. Nouă ne plac mult.

Perioada de concurs: 13 – 21 noiembrie 2018.

Hai să vorbim despre premiu. Vom avea un singur câștigător, cel mai norocos dintre voi va primi de la Editura Herald următoarele cărți:

 

Pentru a participa la concurs vă rugăm să respectați pașii de mai jos:

1. Intră aici și alege o carte de la Editura Herald pe care ai vrea să o citești. Spune-ne într-un comentariu la acest articol numele cărții și autorul ei (formularul de comentarii îl găsești mai jos). – Click aici pentru a alege o carte de la Editura Herald!

2. Dacă nu ai făcut-o deja, abonează-te la newsletter-ul nostru. O poti face folosind formularul de mai jos, sau dând click aici.

Nu acceptăm decât o singură înscriere de la fiecare adresă IP. Vrem să acordăm șanse egale tuturor participanților. Mult succes!

bogdan
Total
0
Shares
98 comments
 1. Dansul relatiilor – Cum sa vorbim cand ne simtim furiosi, raniti, speriati, frustrati, jigniti, inselati sau disperati – HARRIET LERNER

 2. “Istoria dogmei- introducere in doctrinele crestine fundamentale” de ADOLF VON HARNACK pentru ca ma pasioneaza filozofia religiilor, filozofii mai putin cunoscute in Romania, religiile lumii si imi place sa citesc despre religii si filozofii exotice pentru noi romanii sdar si despre crestinism si toate fractiunile crestine care exista in lume, ce le aseamana si ce la diferenrtiaza pe unele de celelalte.

 3. Jerry Wyckoff Barbara Unell- Disciplina cu dragoste si limite: solutii practice si linistitoare pentru cele mai frecvente 43 de probleme de comportament din copilarie

 4. Jerry Wyckoff Barbara Unell- Disciplina cu dragoste si limite: solutii practice si linistitoare pentru cele mai frecvente 43 de probleme de comportament din copilarie

 5. Cartea Intelepciunii lui Solomon a fost scrisa in sec. I i.Hr., in limba greaca, si s-a bucurat mult timp de reputatia de a fi cea mai interesanta carte din corpusul apocrif, ocupand un loc special printre cele sapte carti sapientiale din Septuaginta.

  Opera se imparte in trei sectiuni: prima sectiune a fost numita pe buna dreptate “cartea eshatologiei”; aceasta infatiseaza printr?un viu contrast diversele destine care ii asteapta pe cei drepti si pe nelegiuitii care ii prigonesc. A doua sectiune este compusa dintr?un panegiric al Intelepciunii, care da si numele cartii. Atractiile oferite de Intelepciune ca Fiinta cereasca isi gasesc expresia intr?un limbaj ales si elocvent.

 6. Cartea Intelepciunii lui Solomon a fost scrisa in sec. I i.Hr., in limba greaca, si s-a bucurat mult timp de reputatia de a fi cea mai interesanta carte din corpusul apocrif, ocupand un loc special printre cele sapte carti sapientiale din Septuaginta.

 7. Disciplina cu dragoste si limite: solutii practice si linistitoare pentru cele mai frecvente 43 de probleme de comportament din copilarie
  Jerry Wyckoff, Barbara Unell

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Black Friday

Elefant.ro dă startul Black Friday pe 14 noiembrie, cu reduceri de până la 90% la sute de mii de produse

Next Article
city break

Libris oferă un city break de 3* la Amsterdam!

Related Posts

Total
0
Share