fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

SPUNE-NE CE AI VREA SĂ CITEȘTI ȘI POȚI CÂȘTIGA CARTEA PREFERATĂ!

Update Rezultate Concurs: Mulțumim pentru participare, vă așteptăm și la următoarea ediție a concursului nostru. În urma tragerii la sorți, câștigătoarea concursului este Heredeu Daniela Carmen.

Vezi aici toți participanții la tragerea la sorți


Bookurie mare, avem un nou concurs! Poți câștiga cartea preferată participând la concursul nostru. Regulamentul este foarte simplu, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Mult succes!

În tragerea la sorți intră doar răspunsurile postate ca și comentariu la acest anunț, aici, pe blog!

Perioada de concurs: 10 – 18 octombrie 2018.

Ce trebuie să faci?

1. Intră aici și alege cartea pe care ai vrea să o câștigi. Spune-ne într-un comentariu la acest articol numele cărții, autorul și prețul cărții din momentul în care ai văzut-o (formularul de comentarii îl găsești mai jos). – Click aici pentru a-ți alege cartea de concurs!

2. Dacă nu ai făcut-o deja, abonează-te la newsletter-ul nostru. O poti face folosind formularul de mai jos, sau dând click aici.

Nu acceptăm decât o singură înscriere de la fiecare adresă IP. Vrem să acordăm șanse egale tuturor participanților. Mult succes!

bogdan
Total
18
Shares
139 comments
  1. 12 Reguli de viata. Un antidot la haosul din jurul nostru de
    Jordan B. Peterson
    As vrea sa citesc aceasta carte deoarece haosul in care trăim ar putea fi controlat, momentan nu stiu cum. Aceasta cartea consider a fi un ajutor.

  2. “Istoria declinului si a prabusirii Imperiului Roman. O antologie: de la apogeul Imperiului pana la sfarsitul domniei lui Iustinian” de Edward Gibbon
    52,99 lei

  3. 30 de milenii de pictura. 1000 de picturi celebre – Victoria Charles , Joseph Manca, Megan McShane, Donald Wigal – pret: 107,99 lei

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Oslo

Concurs Libris: Castiga un city break de 4* la Oslo!

Next Article
Acolo unde femeile sunt regi

Recenzie la cartea Acolo unde femeile sunt regi, de Christie Watson

Related Posts

Total
18
Share