fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Concurs: castiga cartea “VALTOAREA MINTII”, de Daniel J. Siegel, oferita de Editura Herald

UPDATE: Concursul s-a incheiat, a fost efectuata si tragerea la sorti. Norocul i-a suras YVONNEI, asa ca titlul “VALTOAREA MINTII”, de Daniel J. Siegel ii va fi trimisa de catre Editura Herald, alaturi si de felicitarile noastre.

Nu uitati! Editura Herald ne ofera cate un titlu in fiecare vineri. Pentru a vedea concursurile noastre active urmariti pagina: https://www.bookuria.info/concursurile-noastre/

Mai jos aveti filmarea tragerii la sorti.

Incepand din aceasta saptamana, in fiecare vineri vom avea de oferit o frumoasa carte de la Editura Herald. Multumim Editurii Herald pentru sprijin, iar voua va uram mult succes. Desi oferim cate o carte pe saptamana, Editura Herald are mult mai multe. Frumoase si bune. Merita sa faceti cunostinta cu ele si cele care va plac sa le si cumparati. Libraria Editurii Herald va sta la dispozitie aici.

Pentru prima saptamana de concurs oferim cartea “VALTOAREA MINTII”, de Daniel J. Siegel. Daca doriti sa participati la evenimentul oficial de lansare a cartii sunteti asteptati in 17 septembrie la Libraria Bastilia din Bucuresti, de la orele 19.30.

Pentru a participa la concurs va propunem un mic regulament:

1. Trebuie sa fii abonat la alerta noastra, click aici pentru a te inscrie la newsletter.

2. Trebuie sa ne spui intr-un comentariu la aceasta postare numele a 3 colectii de carti Herald. Te ajutam sa le gasesti mai usor, asa ca te invitam aici.

3. Optional, ne-ar face mare placere daca ai da like la pagina Editurii Herald, dar si la pagina noastra de facebook.

Perioada de concurs: 12 – 19 septembrie. Nu se accepta decat un singur raspuns de la acelasi IP. Vrem sa acordam sanse egale tuturor.

valtoarea_mintiiCam asta e. Dar hai sa vorbim putin si despre premiu. Este o carte valoroasa, nu ar trebui sa va lipseasca din “bagajul de lectura”.

Valtoarea mintii este o carte revelatoare si impresionanta, un dar minunat pentru noi toti. Daniel Siegel demonstreaza cum presupusele dezavantaje ale anilor adolescentei au, de asemenea, avantajele lor. Lectiile de viata care ii asteapta pe adolescenti sunt lectii din care putem invata cu totii, indiferent de varsta.”€ – Daniel Goleman, autor al cartii Inteligenta emotionala

”In valtoarea mintii se invart multe idei noi pe care le putem impartasi de o maniera constructiva prin explorari creative si prin cautarea noului in adolescenta, insa putem aluneca, la fel de usor, intr-un alt tip de valtoare a mintii in care pierdem controlul si echilibrul, iar emotiile actioneaza ca un tsunami de sentimente coplesitoare. In acele momente, ne umplem nu numai de exaltare mentala, ci si de confuzie. In adolescenta, trecem prin ambele tipuri de valtori ale mintii. Pe scurt, modificarile cerebrale din adolescenta prezinta atat riscuri, cat si oportunitati. Modul in care navigam pe apele adolescentei, ca tineri aflati in aceasta calatorie sau ca adulti insotitori,€” poate indrepta corabia care este viata noastra catre locuri periculoase sau catre aventuri palpitante. Decizia ne apartine.” – extras din Valtoarea mintii

Acestea fiind spuse, va uram mult succes!

Concurs promovat si de concursuri-online.ro

Concurs promovat pe Concursuri online

Promovat pe Concursurile.com

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

bogdan
Total
0
Shares
92 comments

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lichidare de stoc. Carti si jucarii cu pana la 90% reducere

Next Article

Reduceri mari nu doar la carti. Happy Hour la parfumuri celebre

Related Posts

Total
0
Share